1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Transfer bitti
Transfer bitti

Transfer bitti

2014 - 2015 Futbol Sezonu transfer sezonu dün sona erdi

A+A-

KKTC liglerinde 1 Temmuz’da başlayan transfer dönemi dün sona erdi. Toplamda 143 oyuncunun takım değiştirdiği transfer döneminde Süper Lig’deki flaş transferler dikkat çekti. Küçük Kaymaklı ve Yenicami Çetinkaya’nın yıldızlarına yönelirken kaleci Hasan Piro ve Musa Şanlıer Küçük Kaymaklı’ya Esin Sonay ve Batshi Yenicami’ye imza attı.

Transfer sezonunda en fazla güç kaybeden takım Çetinkaya
Transfer sezonunda yıldız oyuncularının gidişine dur diyemeyen Çetinkaya’dan Batshi ve Esin Yenicami’ye Musa ve Hasan Piro Küçük Kaymaklı’ya Hüseyin Taşçı ise Serdarlı’ya imza attı. Buna karşılık Çetinkaya kadrosuna Gaziveren’den Evrim Belge, Serdarlı’dan Gökhan Yenigün ve Benon Selengin’i kadrosuna kattı.

Yenicami’de kaleciler gitti
Yenicami’de Batshi ve Esin Sonay transferleri gerçekleşirken bir yandan da geçtiğimiz sezonu Serdarlı’da kiralık olarak geçiren kaleci Çağatay Gürler Serdarlı’ya takımın as kalecisi Ali Duvarcı ise Gençlik Gücü’ne imza attı.

Kaymaklı gençleşti
Küçük Kaymaklı’da takımın tecrübeli isimleri Yasin Kansu ve Derviş Kolcu Baf Ülkü Yurdu’un yolunu tutarken Ertaç Taşkıran ise geçtiğimiz sezonu kiralık olarak geçirdiği Bostancı Bağcıl’a transfer oldu.

Yükselme ligleri önümüzdeki hafta
Yükselme Liglerinde yer alan takımların kadrolarındaki futbolcuların serbest transferi, sadece yükselme liglerinde yer alan futbolcular için 18-25 Ağustos 2014 tarihleri arasında gerçekleşebilecek. 25 Ağustos 2014 tarihi mesai bitimiyle bonservisli transfer hakkı bu lig futbolcuları için de tamamlanacaktır

Bu haber toplam 1259 defa okunmuştur