1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Transanatolia’da yarışacaklar
Transanatolia’da yarışacaklar

Transanatolia’da yarışacaklar

4’üncü Uluslararası Transanatolia yarışında Musa Ersoy ve Hilmi Çelebioğlu Kuzey Kıbrıs Otomobil Kulübü (KKOK) desteği ile yer alacak.

A+A-

Bu yıl 4’üncüsü düzenlenecek ve Antalya’da başlayıp tamamlanacak Uluslararası Transanatolia yarışında Kıbrıslı Türk yarışçılar da yer alacak. 14 – 21 Eylül tarihleri arasında 7 gün süre ile gerçekleşecek organizasyonda Musa Ersoy ve Hilmi Çelebioğlu da yer alacak.
Avrupa’dan ekiplerin de katılacağı bu önemli organiazsyon 4 kategoride gerçekleşecek ve yarışmacılar motocross, atv, kamyon ve off road araçlarla toplam 2500 kilometreyi 15 etapta tamamlayacaklar. Ülkemizde daha önce yarışlara katılarak deneyim sahibi olan Ersoy ve Çelebioğlu, Uluslararası Transanatolia yarışında Antalya’dan Toros dağları güzergahı ve Kapadokya’ya kadar yarışacaklar, gün içerisinde yer alan 300 kilometrelik özel etaplarda mücadele edecekler.

KKOK desteği
Kuzey Kıbrıs’tan ilk defa Musa Ersoy ve Hilmi Çelebioğlu’nun yer alacağı Uluslararası Transanatolia yarışında Kuzey Kıbrıs Otomobil Kulübü’nün (KKOK) kendilerine vereceği destek ile yer alacak Ersoy ve Çelebioğlu aynı zamanda kendi imkanları ile bu önemli organizasyonda yer alacak. Co-pilotlularını Levent Sönmez ve Ramadan Kral’ın yapacağı ikiliye Yıldız Garaj adına Turgut Yıldız ve Ömer Yıldız bir hafta boyunca mekanik ekip olarak destek verecekler. İkilinin yarışta kullanacağı araşlar KKOK’nin yardımları ile İngiltere’den özellikle bu yarış için getirildi ve hazırlandı. (kaynak: damalibayrak.net)

Bu haber toplam 1764 defa okunmuştur