1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. 'Trafikte Farkındalık Yürüyüşü' düzenleniyor
Trafikte Farkındalık Yürüyüşü düzenleniyor

'Trafikte Farkındalık Yürüyüşü' düzenleniyor

“Bilinçli Sürücü, Güvenli Toplum” sloganıyla düzenlenecek Trafikte Farkındalık Projesi’nin ilk etkinliği olan yürüyüş, “Trafikte Biz de Varız” sloganıyla gerçekleşecek.

A+A-

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı ile Telsim arasında  “2015 yılı Trafikte Farkındalık Projesi” için imzalanan protokol gereğince bir dizi etkinlik düzenlenecek. Etkinlikler kapsamında ilk olarak, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı, Girne Belediyesi ve Telsim iş birliğinde 29 Mart Pazar günü trafikte farkındalık yürüyüşü düzenleniyor. Trafikte yaşanan sorunlara dikkat çekmek ve trafik konusunda halkı bilinçlendirmek amacıyla düzenlenecek yürüyüşte engelliden bisikletliye, bisikletliden motorluya, çocuktan yaşlıya herkes saat 10:30’da Girne Ramadan Cemil Meydanı’nda toplanacak.

“Bilinçli Sürücü, Güvenli Toplum” sloganıyla düzenlenecek Trafikte Farkındalık Projesi’nin ilk etkinliği olan yürüyüş, “Trafikte Biz de Varız” sloganıyla gerçekleşecek.

Yürüyüş, Ramadan Cemil Meydanı’ndan Girne Antik Liman’a doğru konvoy halinde gidilecek.

Etkinliğin bitiş noktasında Girne Antik Liman’da kurulacak sahnede etkinliği düzenleyen kurum ve kuruluşlar ile destek veren örgütlerin temsilcileri birer konuşma yapacak ve müzik dinletileri ile birtakım etkinlikler düzenlenecek.

Trafik konusunda farkındalık yaratmak amacıyla  düzenlenen etkinliğe; Engelliler Spor Federasyonu, Bisikletliler Federasyonu, Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği, Engelliler Dayanışma Derneği, Trafik Kazalarını Önleme Derneği, motosiklet kulüpler, motosiklet severler ile bazı sivil toplum örgütleri ve dernekler de destek verecek.

Bu haber toplam 1249 defa okunmuştur