1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. Trafikte biz de varız
Trafikte biz de varız

Trafikte biz de varız

Trafikte biz de varız

A+A-


Ali Yüksek (Jawa Ali)

Bu yıl 2.si düzenlenen ‘Trafikte Biz de Varız’ etkinliği 15 Mayıs 2016 Pazar günü Girne Belediye Meydanı’nda gerçekleşti.

Sosyal sorumluluk çerçevesinde, bisiklet şampiyonu Yağmur Aydındağ’ın girişimi ve organizasyonu ile Girne Belediyesi’nin sponsorluğunda gerçekleşen ve çok sayıda vatandaşın katıldığı etkinliğe başta Ortopedik Özürlüler Derneği, bisiklet ve motosiklet dernek ve kulüpleri destek verdi.

 

FARKINDALIK KARARI

Belediye Meydanı’nda kurulan sahnede Ulun ve Aydın ile gerçekleşen canlı müzikle birlikte günün anlamını ifade eden konuşmalarla başlayan etkinlik, bisiklet ve motosikletlerin şehir içinde attıkları bir tur ile devam etti… Farkındalık yaratma amacıyla atılan turun sonunda tekrar meydanda toplanan gruplara canlı müzik ziyafeti sunuldu.

Özetle trafiğin, tüm kesimleri ilgilendirdiği ve karşılıklı saygı ile ancak düzelebileceğini ifade eden Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, yaptığı konuşma sonrasında bu tür etkinliklerin her zaman desteklenmesi gerektiğini belirterek konuya dikkat çekti.

İYİ NİYETLER…

Bu vesile ile trafiğin kullanımında en çok zorlanan kesimin engelli olarak nitelendirdiğimiz ordopedik özürlülerin yanısıra, yayaların bisikletlilerin ve motosikletlilerin de bu tür etkinliklere katılımı ve serzenişleri umarız yerini bulur ve dikkate alınır... Sağlıklı, saygılı ve mutlu bir trafik dileğiyle…

Kaskınız takılı, farınız ve yolunuz hep açık olsun…

Bu haber toplam 1407 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 265. Sayısı

Adres Kıbrıs 265. Sayısı