1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. Trafikte biz de varız
Trafikte biz de varız

Trafikte biz de varız

Trafikte biz de varız

A+A-


Ali Yüksek

Bu kez biraz farklı bir etkinliğe destek vermek üzere 29 Mart Pazar günü, Girne Ramadan Cemil Meydanı’nda yerimizi aldık ..
Bu tür konulara duyarlı ikiteker sevdalıları, bisiklet ve motosiklet kullanıcıları ile çok sayıda vatandaşın bir araya geldiği Ramadan Cemil Meydanı o gün adeta arı kovanı gibiydi... Ana sponsor Telsim’in dağıttığı kırmızı tişörtler ile renklenen etkinlikte, çok sayıda bisikletçi ile Vespa kullanıcısı ve ayrıca etkinliğe destek veren Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Belediye çalışanları ile Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy’u da görmek mümkündü. Telsim Genel Müdürü Rasim Karas da etkinlikteki yerini aldı.

TUR VE GERİ DÖNÜŞ

Motorlu ve bisikletli grupların Girne Belediye Meydanı’ndan başlayan sürüşü konuya dikkat çekmek amacıyla köy içlerinden geçerek Karşıyaka köyüne kadar sürdü. Polis eşliğinde sürüş yapan motorlu gruplar geri dönüş yaparak çeşitli konuşmaların yapılacağı Girne sahilindeki Atatürk büstü yanında yerini aldı.
Günün anlam ve önemini içeren konuşmaların yapıldığı günde, Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy, Engelliler Spor Federasyonu, Bisikletliler Federasyonu, Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği, Engelliler Dayanışma Derneği, Motosiklet kulüp temsilcileri ve ana sponsor Telsim görevlileri birer konuşma yaptı.

“DESTEĞE HAZIRIZ”

Etkinlik organizatörü Yağmur Altındağ’ın yaptığı son konuşma ve plaket takdimi ile etkinlik sona erdi.
Son zamanlarda artan trafik kazalarına dikkat çekmek ve kazaların azalmasına vesile olacak bu tür etkinliklere ikiteker sevdalıları olarak her zaman destek vereceğimizi belirtmekte yarar var...

Çünkü TRAFİKTE BİZ DE VARIZ…

Kazasız ve mutlu sürüşler dileğiyle,
Kaskınız takılı, farınız ve yolunuz hep açık olsun…

Bu haber toplam 1147 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 205. Sayısı

Adres Kıbrıs 205. Sayısı