1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Trafikte 148 sürücü hakkında işlem yapıldı
Trafikte 148 sürücü hakkında işlem yapıldı

Trafikte 148 sürücü hakkında işlem yapıldı

Mağusa ve Girne Polis Müdürlüğü’nün düzenlediği asayiş ve trafik operasyonları kapsamında kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak toplam 22 kişi hakkında yasal işlem yapıldı, 148 araç sürücüsü hakkında ise ileri işleme gidildi

A+A-

Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre, önceki gün 14.00-20.00 saatleri arasında, Mağusa Polis Müdürlüğü sorumluluk sahası içinde düzenlenen asayiş ve trafik operasyonunda, bölgede faaliyet gösteren bet ofisleri ve kumarhaneler kontrol edildi. 
Kontroller sırasında, kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak toplam 10 kişi tespit edilerek haklarında yasal işlem başlatıldı. 
Trafik ekiplerinin denetimlerinde ise toplam 260 araç kontrol edildi, suç işlediği tespit edilen 74 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidildi. 
 

Girne’deki operasyon 
Öte yandan önceki gün 21.00 ile dün 05.00 saatleri arasında, Girne Polis Müdürlüğü sorumluluk sahasında da asayiş ve trafik operasyonu düzenlendi. 
Operasyon kapsamında bölgedeki kumarhaneler, barlar, kahvehaneler, diskolar, gece kulüpleri kontrol edilerek, kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak toplam 12 kişi tespit edildi ve haklarında yasal işlem başlatıldı. 
Trafik ekiplerinin kontrol ettiği 295 aracın sürücüsünden 74’ü hakkında ise suç işledikleri tespit edilerek ileri işleme gidildi.

Bu haber toplam 1253 defa okunmuştur
Etiketler :