1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. TOZ uyarısı!
TOZ uyarısı!

TOZ uyarısı!

Meteoroloji Dairesi’nin tahminlerine göre, 5 Aralık Çarşamba gününe kadar hava yağmurlu olacak. Sadece Pazar ve Pazartesi günleri yağmur beklenmiyor.

A+A-

Meteoroloji Dairesi, Kuzey Afrika üzerinden taşınan toz zerreciklerinin bugün öğle saatlerinden itibaren Cuma gecesine kadar Kıbrıs üzerinde hava kirliliği yaratacağını açıkladı.

Daireden yapılan açıklamada, toza karşı hassasiyeti olanların tedbirli olması uyarısında bulunuldu.

ÇARŞAMBA GÜNÜNE KADAR HAVA YAĞMURLU OLACAK

Öte yandan Meteoroloji Dairesi’nin tahminlerine göre, 5 Aralık Çarşamba gününe kadar hava yağmurlu olacak. Sadece Pazar ve Pazartesi günleri yağmur beklenmiyor.

Meteoroloji Dairesi’nden yapılan açıklamaya göre, 5 Aralık’a kadar bölge genellikle alçak basınç sistemi ile üst atmosferdeki serin ve nemli hava kütlesinin  etkisi altında kalacak.

Hava, yarın parçalı çok bulutlu ve yağmurlu, öğleden sonra sağanak yağmurlu; Cuma günü parçalı ve çok bulutlu yer yer sağanak veya gökgürültülü sağanak yağmurlu; Cumartesi günü parçalı bulutlu öğleye kadar yer yer sağanak yağmurlu; Pazar günü parçalı ve çok bulutlu;  Pazartesi günü parçalı bulutlu; Salı günü parçalı ve çok bulutlu, yağmurlu; Çarşamba günü parçalı ve çok bulutlu sağanak veya gökgürültülü sağanak yağmurlu geçecek.

En yüksek hava sıcaklığı, iç kesimlerde ve sahillerde genellikle 19 – 22 derece dolaylarında seyredecek.

Rüzgar, periyodun ilk günü Güney ve Doğu, diğer günlerde ise Güney ve Batı yönlerden orta kuvvette zaman zaman kuvvetli olarak esecek.

 

Bu haber toplam 1324 defa okunmuştur
Etiketler : ,