1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Toprak sete çarptı takla attı
Toprak sete çarptı takla attı

Toprak sete çarptı takla attı

Mağusa- Lefkoşa anayolu üzerinde bu sabah saat 07.00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında 39 yaşındaki Ülkü Canbaz Yılmaz ile 9 yaşındaki Hanifi Buğrahan Yılmaz yaralandı.

A+A-

Mağusa- Lefkoşa anayolu üzerinde bu sabah saat 07.00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında 39 yaşındaki Ülkü Canbaz Yılmaz ile 9 yaşındaki Hanifi Buğrahan Yılmaz yaralandı. Polisten alınan bilgiye göre, JN 700 plakalı araç sürücüsü Ülkü Canbaz Yılmaz, Lefkoşa’ya doğru seyrettiği sırada Taşkent Tavukçuluk önlerine direksiyon hâkimiyetini kaybedetti. Yolun solundan çıkan araç toprak sete çarptıktan sonra takla atarak durabildi.

Polis kaza ile ilgili şu bilgiyi paylaştı: 18.6.2018 tarihinde, saat 07:00 sıralarında, Gazimağusa -Lefkoşa Anayolu üzerinde, Ülkü Canbaz Yılmaz (K-39), yönetimindeki JN 700 plakalı araç ile batı istikametine doğru seyrettiği sırada Taşkent Tavukçuluk önlerine geldiği zaman direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun solundan çıkıp toprak sete çarptıktan sonra takla atmıştır. Kaza sonucu yaralanan araç sürücüsü ve aynı araçta yolcu olarak bulunan Hanifi Buğrahan Yılmaz (E-9) kaldırıldıkları Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde tedavileri halen sürüyor.

 

Fotoğraflar sosyal medya

Bu haber toplam 2999 defa okunmuştur
Etiketler : ,