1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Topaloğlu, TOL ile “devam” gibi
Topaloğlu, TOL ile “devam” gibi

Topaloğlu, TOL ile “devam” gibi

Geçen sezon Türk Ocağı ile şampiyon olup Süper Lig’e çıkma başarısı gösteren Hasan Topaloğlu, yeni sezonda da takımın başında kalma niyetinde olduğunu belirterek, önümüzdeki hafta durumun netlik kazanacağını açıkladı

A+A-

Necmi BELGE

Geçtiğimiz sezon, Türk Ocağı Limasol’u yeniden K-Pet Süper Lig’e taşıyan başarılı hoca Hasan Topaloğlu, sarı-siyahlılar ile devam etme sinyali verdi.

Konu ile ilgili olarak YENİDÜZEN’e konuşan başarılı teknik direktör, Türk Ocağı ile devam etme niyetinde olduğunu açıkladı.

Bu hafta içerisinde başkan Fahri Altınör ile bir araya geleceklerini ifade eden Topaloğlu, zaten başkan ile daha önce bir öngörüşme yaptıklarını anımsattı. Söz konusu görüşmede her şeyin olumlu olduğunu, hatta transfer çalışmalarına bile başladıklarını belirten Hasan Topaloğlu,  konunun önümüzdeki hafta içerisinde netleşeceğini söyledi.

Topaloğlu, bu görüşmede her iki tarafın da memnun göründüğünü, 18 ay önce göreve gelirken uzun vadeli bir birliktelik olarak görüştüklerini ve takımı 18 aydır Süper Lig doğrultusunda hazırladıklarını işaret etti.

Topaloğlu: “3-4 oyuncu ayrılacak”

Önümüzdeki salı veya çarşamba günü teknik direktörlüğünün resmiyet kazanacağını belirten Topaloğlu,  olayın resmiyet kazanmasının ardından transfer için kolları sıvayacaklarını ifade etti.

Hasan Topaloğlu, çok büyük bir transfer düşünceleri olmadığını, kadrodaki üç-dört arkadaş ile yollarını ayıracaklarını, buna mukabil iki üç yerli, iki de yabancı futbolcu transfer ederek, transferi kapatacaklarını ve bu kadronun K-Pet Süper Lig’de başarılı olacağına inandıklarını sözlerine ekledi.

 

Bu haber toplam 1255 defa okunmuştur