1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Topaloğlu maçı Lefke’nin
Topaloğlu maçı Lefke’nin

Topaloğlu maçı Lefke’nin

Eski hakemlerden merhum Attila Topaloğlu, geleneksel olarak düzenlenen karşılaşma ile anıldı.

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

Bu yıl 15’inci kez oynanan ve Süper Lig ekiplerinden Türk Ocağı ile Lefke arasında Hamitköy Stadı’nda gerçekleşen karşılaşmayı Lefke 2-1’lik skorla kazandı. Karşılaşmada ayrıca Ahmet Dayı aktif futbol hakemliği kariyerine noktayı koydu.

Goller ikinci yarıda
İlk yarısı golsüz eşitlikle sona eren karşılaşmanın 65’inci dakikasında Türk Ocağı Ertaç Taşkıran ile öne geçti. Muhammet’in ortasında ceza alanı içerisinde topla buluşan Ertaç fileleri havalandırdı. Dakikalar 75’i gösterdiğinde Lefke’nin eşitlik sayısı geldi. Lefke’nin kaleyi karşıdan gören pozisyonda kazandığı serbest vuruşu Semih kullanırken baraja da çarpan top kaleci Çağatay’ı yanıltarak filelerle buluştu. 79’uncu dakikada gelişen Lefke atağında kazandığı topla soldan ceza alanına giren Cedric yerden altı pas çizgisi üzerinde bulunan Cevher’e güzel bir top çıkardı. Cevher de takımını öne geçiren golü kaydetti. Karşılaşmada başka gol olmayınca Attila Topaloğlu Anı Karşılaşması’nı Lefke kazandı.

Dayı noktayı koydu
Karşılaşmanın ardından düzenlenen törenle takımlara anı kupası ve karşılaşmayı yöneten hakemlere teşekkür plaketleri takdim edildi. 25 yıllık aktif futbol hakemliği kariyerine noktayı koyan Ahmet Dayı’ya merhumun torunu Attila Topaloğlu bir plaket takdim edilirken, Kıbrıs Türk Futbol Hakemler ve Gözlemciler Derneği’ne teşekkür plaketini Bengü Topaloğlu verdi. Maçı yöneten hakemlere plaketlerini Lefke Basın Sözcüsü Erkut Öner, mağlup olan Türk Ocağı’na kupasını Kıbrıs Türk Futbol Hakemler ve Gözlemciler Derneği Başkanı Mehmet Özbilgehan verirken, maçın galibi Lefke’ye kupasını merhumun eşi Mediha Topaloğlu takdim etti.

Bu haber toplam 1612 defa okunmuştur