1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Topaloğlu kabri başında anıldı
Topaloğlu kabri başında anıldı

Topaloğlu kabri başında anıldı

TV yorumcusu merhum Attila Topaloğlu ölümünün 15. yıldönümünde kabri başında anıldı.

A+A-

 

Kıbrıs Türk Hakem ve Gözlemcileri Derneği eski başkanlarından, spor yazarı, TV yorumcusu merhum Attila Topaloğlu ölümünün 15. yıldönümünde kabri başında anıldı.
Dün sabah 10.30’da Lefkoşa Mezarlığı’ndaki anma törenine eski Maliye bakanlarından Ersin Tatar, Birinci Medya Kurumu Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Birinci, Kıbrıs Türk Futbol Antrenörler Birliği Başkanı Süleyman Göktaş, Kıbrıs Türk Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği Başkanı Mehmet Özbilgehan, KTSYD Genel Sekreteri Raif Özgüren, hakemler, spor yazarları ailesi ve sevenleri katıldı.

Konuşmalar
Anma töreninde bir konuşma yapan KTSYD Genel Sekreteri Raif Özgüren, aradan geçen 15 yıllık sürenin Attila Topaloğlu’nun ne kadar doğru şeyler yaptığını gösterdiğini söyledi. Özgüren, Attila Topaloğlu’nun özelde futbola genelde ise ülke sporuna büyük katkılarda bulunan bir spor adamı olduğunu onun  yaşatılması ve yeni nesillere tanıtılması için çalışma yapılması gerektiğini kaydetti.
Törende söz Futbol Antrenörleri Derneği Başkanı Süleyman Göktaş ise ülke sporu için çok önemli bir isim olan merhum Attila Topaloğlu’nun yaptığı hizmetlerin bugünlere taşınması konusunda ailesinin çok önemli çalışmaları olduğunu söyledi.
Kıbrıs Türk Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği Başkanı Mehmet Özbilgehan ise faal hakemliğinin ardından dernek başkanlığı yapan Topaloğlu’nun o dönemde hakemler için çok önemli işler yaptığını söyledi.
Topaloğlu’nun mesleğini yaparken çok titiz davrandığını da söyleyen Özbilgehan,bugünkü genç nesilde ayni titizliğin sözkonusu olmadığını söyledi.
Törende ayrıca eski Maliye Bakanı Ersin Tatar, Topaloğlu’nun hakemlik yaptığı dönemde birlikte çalışan Fevzi Beyar, Topaloğlu’nun mesai arkadaşlarından olan eski hakem ve spor yazarı Coşkun Kutay ile Nezihi Beyaz, Birinci Medya Kurumu Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Birinci birer konuşma yaptı.

Bu haber toplam 1017 defa okunmuştur