1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Top sponsorluğu imzalandı
Top sponsorluğu imzalandı

Top sponsorluğu imzalandı

2014-2015 sezonunun başlamasına kısa bir süre kala, K-Pet liglerinin hangi marka toplar ile oynanacağı belli oldu.

A+A-

Necmi Belge

2014-2015 sezonunun başlamasına kısa bir süre kala, K-Pet liglerinin hangi marka toplar ile oynanacağı belli oldu.

Bu bağlamda, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) tarafından açılan ihaleyi Nike Catalyst topları ile katılan Başman Group kazandı.

Bu konunda dün, Başman Group’un Gönyeli’deki Nike Lefkoşa mağazasında KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu ile Başman Group Direktörü Ali Başman arasında  bir protokol imzalandı.

İmza törenine, KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu, Başman Group Direktörü Ali Başman, MHK Başkanı Sadık Özbilgehan ve bazı hakem ve gözlemciler katıldı.

İmza töreninde, ilk konuşmayı KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu yaptı. Sertoğlu, bu sezon K-Pet futbol liglerinin Nike topları ile oynanacağını ve kulüplerin bu konuya azami dikkat göstermeleri gerektiğini söyledi.

Sertoğlu,  bu sezon özellikle maçlarda oynanacak toplar konusunda piyasada sahte Nike toplar bulunduğunu, bu nedenle hakemlere de büyük görev düştüğünü sözlerine ekledi.

Sertoğlu’ndan sonra söz alan Başman Group Direktörü Ali Başman, bir yıl aradan sonra yeniden K-Pet liglerine sponsor olduklarını söyledi. 2014-2015 sezonda takımların Nike Catalyst topları ile maçlara çıkacaklarını, her takıma beşer top vereceklerini ifade eden Başman, normal piyasa değeri 135 TL olan topları, kulüplere 110TL’den vereceklerini açıkladı.

Başman, piyasada sahte Nike toplar bulunduğunu anımsattıktan sonra gerek hakemlere, gerekse takımlara büyük görev düştüğünü sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1212 defa okunmuştur