1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Top Maliye’de
Top Maliye’de

Top Maliye’de

Spor federasyonlarının üçüncü taksit alacakları ve okul sporlarında görev alan hakemlerin alacakları ile ilgili harcama yapıldı

A+A-

Hüseyin KIRAL

Ülkemizde faaliyet gösteren Spor Federasyon başkanları, Ekonomi, Kültür, Turizm ve Spor Bakanlığı’na bağlı Spor Dairesi ile sezon başı yapılan anlaşma gereği almaları gereken üçüncü dilim katkı için Spor Dairesi, harcamanın 1 Temmuz tarihli olarak hazırlanıp Maliye Bakanlığı’nın ilgili birimine gönderdiğini açıkladı.

Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu, geçtiğimiz Perşembe günü gazetemizde yayınlanan “Federasyonlar para bekliyor” başlıklı haberimize açıklık getirdi.

Cahitoğlu, “Futbolun dışında kalan Spor Federasyon başkanları ile yapılan anlaşma gereği, dairemiz tarafından öngörülen bütçelerinin dört dilimde ödenmesini emrediyor. Daire olarak şu ana kadar iki dilimini federasyonlara ödemiş durumdayız ve üçüncü dilim alacaklarının ise 1 Temmuz tarihinde Maliye Bakanlığı’nın ilgili bölümüne harcamasını yaptık” dedi. 

Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu ayrıca, Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı okul sporları birimi tarafından organize edilen okullar arası müsabakalarda görev yapan hakemlerin alacakları içinde Maliye Bakanlığına harcama yaptığını açıkladı.

Kulüplerin 2013 yılı başarı ödülleri yıl sonunda ödenecek

Ekonomi, Kültür, Turizm ve Spor Bakanlığı’na bağlı, Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cağitoğlu, yine ayni haberde yayınlanan futbolun dışında kalan Spor Federasyonlarının organize ettiği branşlarda başarılı olan kulüplerin 2013 yılı başarı ödüllerini de yıl sonunda elde edilecek olan gelir fazlası ile ödeneceğinin altını çizdi.

Bu haber toplam 1305 defa okunmuştur