1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. Tiyatro Festivali sürüyor
Tiyatro Festivali sürüyor

Tiyatro Festivali sürüyor

Tiyatro Festivali’nden hem izleyici hem de konuklar memnun

A+A-

 

Bu yıl Malpas ana sponsorluğunda 2-30 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen 12.Kıbrıs Tiyatro Festivali’nde ikinci haftaya girildi. Bu yıl yine seyircilerin büyük ilgi gösterdiği ve kapalı gişe oynayan festivalin ikinci haftasında İstanbul Şehir Tiyatroları sahne alacak.9 Eylül Salı günü Şark Dişçisinin ardından, 11 Eylül Perşembe günü ise Türkiye Kayası(Bir Göç Hikayesi) oyunları seyirciyle buluşuyor.
Bu yıl Kıymet Karabiber’in başkanlığındaki Festival Komitesi tarafından itinayla hazırlanan programda yurtdışından gelen sanatçı konukların en iyi şekilde ağırlanması için de özenli bir çalışma yapılıyor. Ercan Havaalanı’ndan alınan konuklar Festivalin ulaşım sponsoru  CyproBus’ın modern otobüsleri ile  festival ana sponsor Malpas Otel’e ve prova-oyunlar için YDÜ AKKM’ye taşınarak konforlu bir ulaşım yapmaları sağlanıyor. Son model CyproBus otobüsleri ile rahat ve keyifli yolculuk yapan sanatçı konuklar memnuniyetlerini dile getirdiler.
Festival Komite Başkanı Kıymet Karabiber, festivali sponsor desteğiyle yaptıklarını ve bu desteklerin festival için çok değerli olduğunu ifade ederek başta Malpas Otel olmak üzere tüm sponsorlara teşekkür etti.

Bu haber toplam 1315 defa okunmuştur