1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Timur Furkan Thaibox Turnuvası’na katılıyor
Timur Furkan Thaibox Turnuvası’na katılıyor

Timur Furkan Thaibox Turnuvası’na katılıyor

Ülkemizin başarılı dövüş sporları kulübü Anadolu İdman Yurdu sporcusu Timur Furkan Çamur, 3-5 Mart tarihlerinde Trabzon’da yapılacak olan Türkiye Karadeniz Thaibox Şampiyonası’nda mücadele edecek

A+A-

Kaya Emiroğlu

Ülkemizin başarılı dövüş sporları kulübü Anadolu İdman Yurdu sporcusu Timur Furkan Çamur, 3-5 Mart tarihlerinde Trabzon’da yapılacak olan Türkiye Karadeniz Thaibox Şampiyonası’nda mücadele edecek. 67 kiloda ringe çıkacak olan başarılı sporcu, çalışmalarını Alparslan Fight Club spor salonunda ara vermeden sürdürüyor.
Anadolu İdman Yurdu Kulüp Başkanı Alparslan Ulak, turnuva ve sporcusu Timur Furkan Çamur’la ilgili bilgi verdi. “Başarılı sporcumuz daha önce Türkiye Thaibox ikinciliği ve MMA (Mixed Martial Arts) Türkiye şampiyonluğu kazandı” diyen Ulak, şunları söyledi:
“3-5 Mart tarihlerinde Anadolu İdman Yurdu ve KKTC’yi temsilen Türkiye Karadeniz Thaibox Şampiyonası’na katılacak olan sporcumuz Timur Furkan Çamur’un başarılı olacağına inancımız tamdır. Çalışmalarımız sürüyor. Anadolu İdman Yurdu Kulübü olarak gerek yurt içi ve gerek yurt dışında ülkemizi başarıyla temsil etmeye devam etmekteyiz. Sporcumuz Timur’a bu turnuvada sponsor olan Mağusa’nın en güzel restorantlarından Bol Kepçe Restoran’a teşekkür ederiz. Kulüp olarak milli bir görev üstlenen kulübümüz, tekrardan ülkemizi Türkiye'de bir turnuvada temsil edecektir. Kısa zamanda çok iş başardık. Kulübe sponsorların kazandırdık. Bu bağlamda daha önce olduğu gibi dünyada isim yapmış önemli antrenör ve sporcuları KKTC’ye getirerek ülkemizde sporun gelişimine katkı yapmayı planlamaktayız. Bunun için seminerler düzenleyeceğiz. Dünyanın çeşitli yerlerinden temsilcilikler üstlendik. Bu görevleri başarılı bir şekilde yerine getireceğiz. Bir başka amacımız da KKTC’ye uygulanan ambargoların kırılmasında önayak olmaktır. Bu amaçla yurtdışında seminerlere katılmak için çalışmalarımız devam etmektedir.”

Bu haber toplam 1522 defa okunmuştur