1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Tesisler yağmura teslim
Tesisler yağmura teslim

Tesisler yağmura teslim

Dün gerçekleşen aşırı yağışlar spor tesislerini de etkiledi

A+A-

Ülke genelinde etkili olan yoğun yağışlar, spor tesislerini de etkiledi. Atatürk Spor Kompleksi içerisinde yer alan Atatürk Stadı, Okçuluk Atış Alanı ve Tenis Federasyonu Kapalı Kortu yağışlardan nasibini aldı.

Atatürk Stadı yine sular altında
Cumartesi günü oynanması planlanan ancak aşırı yağışlar sonrası ertelenen Çetinkaya – Yenicami karşılaşması bugün oynanacak. Ancak dün aşırı yağış sonrası stat yine yağmur suyundan etkilendi. Cumartesi günü soyunma odaları ve hakem odasına kadar sular altında kalan Atatürk Stadı dün öğleden sonraki yağmurlar sonrası yine sular altında kaldı. Çetinkaya – Yenicami karşılaşmasının 18.00’de oynanacağı açıklandı ancak yarın yine yağmurun bekleniyor olması sonrası karşılaşmanın akıbetinin ne olacağı merak konusu.

Yedek kulübeleri uçtu, pist su doldu
Atatürk Stadı’nın zemini etrafındaki atletizm pistinin yanı sıra zeminin bir kısmında su birikintileri oluştu. Yedek kulübeleri sert rüzgar sebebi ile sahanın başka bölümlerine uçtu. Atletizm yüksek atlama branşının yapıldığı minderin korumalığı da yedek kulübeleri gibi rüzgardan etkilendi.

Kapalı Tenis kortu
Okçuluk Federasyonu’na ait atış alanı da yağmurdan nasibini alan tesislerden. Çim zemin aşırı yağış nedeni ile su doldu. Tenis Federasyonu Kapalı Kortu’nun tavan brandasının uzun süredir yırtık olması nedeni ile kortun içine sular girdi, yetkililer süpürgelerle antrenmana gelecek olan sporcular için zemini temizledi.

Bu haber toplam 1214 defa okunmuştur