1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Tepkim bir birikimin sonucudur”
“Tepkim bir birikimin sonucudur”

“Tepkim bir birikimin sonucudur”

Süper Lig ekiplerinden Gençler Birliği’nde başkan Mustafa Gülcan istifa etmediğini söyledi

A+A-

Necmi Belge

Haftasonu Güzelyurt’ta oynanan Lefke - Gençler Birliği maçı sırasında bugüne kadar yaşanan  olaylar nedeniyle  tepkisinden doğan  birikimi sosyal medya aracılığıyla dile getiren Gençler Birliği Başkanı Mustafa Gülcan, tepkisinin nedenlerini YENİDÜZEN’e anlattı.
Başkan Gülcan, bu tepkinin bir istifa olmadığını, bazılarının bu tepkiyi istifa ettiği şeklinde yorumladıklarını ifade ederken, sezon sonuna kadar kulübün başında olduğunu açıkladı.
Bugüne kadar bir takım şeylere anlayış gösterdiğini ancak, geçtiğimiz hafta Lefke’nin cezası nedeniyle, kendilerinin Güzelyurt’ta gönderilmelerinin bir anlamda kendilerinin de cezalandırıldığı anlamına geldiğini, bunun da bardağı taşıran son damla olduğunu söyledi.

Gülcan “Mesaj yerine gitti”
Gülcan, Lefke – Gençler Birliği maçı oynanırken, sosyal medya aracılığı ile gösterdiği tepkinin sadece maçın Güzelyurt’ta oynanması olmadığını, Futbol Federasyonu, hakemler, Gençler Birliği camiası, futbolcular, taraftarlar, spor medyası olmak üzere, bir takım şeylerin iyi gitmediğine olan birikimden doğan tepki olduğunu belirtti.
Sosyal medyadaki bu yakınmasının ardından telefonun adeta kilitlendiğini belirten Gülcan, tepkisindeki mesajın açık olduğunu ve istenen yere gittiğini sözlerine ekledi.

Gülcan’ın açıklaması
G.Birliği başkanı Mustafa Gülcan sosyal medyada şunları dile getirmişti: “Bugün Güzelyurt Zafer Stadı’nda (ne hikmetse maçın burada oynanmasına bir anlam veremedim. Her halde bir bildikleri vardır) Lefke ile oynanan karşılaşmada L.Gençler Birliği futbolcularının hiç bir varlık göstermediği maç 1-0 Lefke’nin üstünlüğünde sonuçlanmıştır. Lefke takım ve yöneticilerini kutlar başarılarının devamını dilerim. Kendi adıma da bu son karşılaşmadır. Neye hizmet ettiğimizi ve ne yapılmak istenenleri çözemedim. Bir daha maç izlememe kararı alıp sevgi ve saygılarımı sunarım”

Bu haber toplam 1467 defa okunmuştur