1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Teniste şampiyonlar belirlendi
Teniste şampiyonlar belirlendi

Teniste şampiyonlar belirlendi

Çok çekişmeli maçların oynandığı son haftada Gazi Mağusa Belediyesi, erkeklerde Lefkoşa Şehir Kulübü şampiyon oldular.

A+A-

Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu 2015 Büyükler Ligi haftasonu Lefkoşa Şehir Kulübü’nde oynanan maçlar sonunda tamamlandı. Çok çekişmeli maçların oynandığı son haftada Gazi Mağusa Belediyesi, erkeklerde Lefkoşa Şehir Kulübü şampiyon oldular.

Kadınlarda Gazi Mağusa Belediyesi Tenis Kulübü, Yakın Doğu Üniversitesi’ni 2-1, erkeklerde Lefkoşa Şehir Kulübü, Girne Amerikan Üniversitesi’ni 3-2 malup ederek 2015 Yılını Büyükler Ligi’ni Şampiyonları olarak tamamladılar.

Üçüncülük maçlarında ise Kadınlarda Gönyeli Tenis Kulübü Lefkoşa Şehir Kulübü’nü 2-1, erkeklerse ise Gazi Mağusa Belediyesi Tenis Kulübü Gönyeli Tenis Kulübü karşısında 3-2 galip gelerek ligi üçüncü tamamladılar.

Müsabakalar sonunda dereceye giren takımlara ödülleri verildi. Lefkoşa Şehir Kulübü’nün kuruluşunun 50. yıldönümü olan 2015 yılında Erkekler Ligi’nde alınan şampiyonluk takımın üst üste kazandığı 4. şampiyonlıuk oldu.

Gazi Mağusa Belediyesi Tenis Kulübü de uzun yıllar erkekler liginde alınan şampiyonlukların ardından bu kez kadınlar Ligi Şampiyonluğunu elde ederek büyük bir sevinç yaşadı.

Bu haber toplam 913 defa okunmuştur