1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Teminatla serbest bırakıldılar…
Teminatla serbest bırakıldılar…

Teminatla serbest bırakıldılar…

Alaniçi’nde 2 yaşlı kadının evlerinden toplam 25 bin TL para sirkat ettiği iddia edilen zanlı U.Ç ile F.İ, dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı…

A+A-

 

 

Gamze BAYKUR

Alaniçi köyünde 75 yaşındaki Şerife Korkmazlar ile 88 yaşındaki Dudu Özmani’nin evine girerek toplam 25 bin TL para çaldıkları iddia edilen zanlılar U.Ç ile F.İ almış oldukları tutukluluk süresinin dolmasının ardından dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldılar. “Sirkat” suçlamasıyla mahkeme huzuruna çıkarılan zanlı Ç ile İ tutuksuz yargılanmak üzere teminata bağlanarak serbest bırakıldılar.

Soruşturma tamamlandı…
Meselenin tahkikat memuru Metin Aslan, zanlı U. Ç ile F.İ’in 18 Ağustos tarihinde Alaniçi köyünde Şerife Korkmazlar’ın evinden 10 bin TL, Dudu Özmani’nin evinden ise 15 bin TL olmak üzere toplam 25 bin TL sirkat ettiklerini açıkladı. Zanlılar aleyhine yürütülen tahkikatın tamamlandığını belirten Aslan, her iki zanlının da uygun bir teminata bağlanarak serbest bırakılmasını talep etti.

Tutuksuz yargılanacaklar…
Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Ayşen Toroslu, zanlıların kimlik, pasaport ve seyahat belgelerine el konularak KKTC dışına çıkışlarının men edilmesine, 3’er bin TL nakdi teminat ödemelerine ve 1’er KKTC vatandaşının 50’şer bin TL şahsi kefalet senedi imza etmelerine emir verdi.

Bu haber toplam 1444 defa okunmuştur