1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Teminata bağlandılar…
Teminata bağlandılar…

Teminata bağlandılar…

İnönü köyünde faaliyet gösteren “İnönü Market” isimli işyerine 3 kez girerek hırsızlık yapan H.Ö ile E.T dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı…

A+A-

Gamze PİR BAYKUR

İnönü köyünde faaliyet gösteren ve dayısına ait olan “İnönü Market” isimli işyerine tek başına iki kez, bir kez de arkadaşı E.T ile birlikte girerek para, içki ve kola sirkat eden H.Ö ve suç ortağı E.T dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. “Bina açma”, “Sirkat” ve “Kasti hasar” suçlarıyla ilgili olarak dün mahkemeye çıkarılan zanlılar tutuksuz yargılanmak üzere teminata bağlandı.

 

Soruşturma tamamlandı…

Meselenin tahkikat memuru Polis Çavuşu Erdal Dal, zanlı H.Ö’nün 2017 yılı Şubat ayı içerisinde İbrahim Özşen’e ait “İnönü Market” isimli işyerinin kasasından 400 TL, 2017 yılı Mart ayı içerisinde ise yine İbrahim Özşen’e ait iş yerinin ambarı içerisinden 12 şişe içki çaldığını açıkladı. Yine aynı zanlının 2017 yılı Mayıs ayı içerisinde diğer zanlıyla  birlikte ayni ambarın camını kırarak içeriden 30 kasa olmak üzere 720 adet teneke kola sirkat ettiklerini açıklayan Dal, 7 Haziran tarihinde olayla ilgili olarak polise şikayet geldiğini ve ayni gün zanlıların tespit edilerek tutuklandıklarını belirtti. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın tamamlandığını belirten Dal, zanlıların uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

 

2’şer bin TL’ye serbest…

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hazal Hacımulla, zanlıların kimlik, pasaport ve seyahat belgelerine el konularak KKTC dışına çıkışlarının men edilmesine, 2’şer bin TL nakdi teminat ödemelerine, 2’şer KKTC vatandaşının 100’er bin TL şahsi kefalet senedi imza etmelerine ve haftada 1 gün en yakın polis karakoluna giderek ispatı vücutta bulunmalarına emir verdi.

Bu haber toplam 1984 defa okunmuştur
Etiketler : ,
İlgili Haberler