1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Teminata bağlandılar...
Teminata bağlandılar...

Teminata bağlandılar...

Mağusa’da 212 gr uyuşturucu madde ile yakalanan dört zanlı dün yeniden mahkemeye çıkarıldı...

A+A-

Gamze PİR BAYKUR

Mağusa’da 212 gr Sentetik Cannabionoid türü uyuşturucu madde ile yakalanan zanlı MÇHÇMÇS, K.S, F.N.A ve S.N.M.G almış oldukları tutukluluk süresinin dolmasının ardından dün yeniden mahkemeye çıkarıldı. “Kanunsuz uyuşturucu madde alma” ve “Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu” suçlamalarıyla dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlılar tutuksuz yargılanmak üzere teminata bağlandılar.

Soruşturma tamamlandı...
Meselenin tahkikat memuru Cüneyt Arkın, 12 Haziran tarihinde zanlıların evinde yapılan aramada oturma odasındaki 10 paket olmak üzere 20 gr Sentetik Cannabionoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ile uyuşturucu içerdiğine inanılan 1 adet ucu yanık sigara bulunduğunu açıkladı. Arkın, yatak odasında ise giysi dolabında bulunan kapüşonlu eşofman üstünün kapüşonunda 4 adet kağıt içerisinde sarılı 2 gr Sentetik Cannabionoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ile kül tablasında yine uyuşturucu içerdiğine inanılan ucu yanık sigara bulunduğunu, bir diğer odada da uyuşturucu içerdiğine inanılan 2 adet ucu yanık sigara bulunduğunu açıkladı.. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın tamamlandığını belirten Arkın, her dört zanlının da uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

10’ar bin TL nakdi teminat ödeyecekler...
Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Ayşen Toroslu, zanlıların kimlik, pasaport ve seyahat belgelerine el konularak KKTC dışına çıkışlarının men edilmesine ve 10’ar bin TL nakdi teminat ödemelerine emir verdi.

Bu haber toplam 1411 defa okunmuştur