1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Teminata bağlandı...
Teminata bağlandı...

Teminata bağlandı...

Mağusa’da DAÜ içerisinde Uçanok İnşaat Şirketinin yapmakta olduğu inşaatta meydana gelen iş kazası ile ilgili olarak tutuklanan vinç operatörü H.K dün mahkemeye çıkarıldı...

A+A-

Doğu Akdeniz Üniversitesi kampüsü içerisinde Uçanok İnşaat Şirketinin yapmakta olduğu inşaatta meydana gelen iş kazası ile ilgili olarak tutuklanan vinç operatörü H.K, dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. “Dikkatsizlik sonucu başkasının yaralanmasına neden olma” suçlamasıyla ilgili olarak mahkemeye çıkarılan zanlı, tutuksuz yargılanmak üzere teminata bağlandı.

Soruşturma tamamlandı...

Meselenin tahkikat memuru Hasan Karagil, zanlının 8 Nisan tarihinde DAÜ kampüsünde bulunan ve Uçanok İnşaat Şirketi tarafından yapılan inşaatta seyyar vinç ile inşaatın ikinci katına tahta kalıp indirdiğini ve Bangladeş uyruklu M.D Albulhamit isimli işçinin konu tahta kalıpları halattan çıkarmasını beklemeden ve “Tamam” işareti verilmesini beklemeden vincin önünü kaldırdığını belirterek, tahta kalıpların Abdülhamit’e vurduğunu ve Abdülhamit’in 9 metre yükseklikten düştüğünü açıkladı. İş kazası sonrası Abdülhamit’in ağır yaralandığını belirten Karagil, Abdülhamit’in Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığını söyledi. Zanlı aleyhine yürütülen tahkikatın tamamlandığını belirten Karagil, zanlının uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

6 bin TL’ye serbest...

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hazal Hacımulla, zanlının kimlik, pasaport ve seyahat belgelerine el konularak KKTC dışına çıkışının men edilmesine, 6 bin TL nakdi teminat ödemesine ve 2 KKTC vatandaşının 50’şer bin TL şahsi kefalet senedi imza etmesine emir verdi.

 

Bu haber toplam 1732 defa okunmuştur
Etiketler : ,