1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Teminata bağlandı
Teminata bağlandı

Teminata bağlandı

Mağusa’da 3 gr Sentetik Cannabionoid türü uyuşturucu madde alıp tasarruf eden zanlı H.A.B.M dün yeniden mahkemeye çıkarıldı…

A+A-

Gamze BAYKUR

Mağusa’da 3 gr ağırlığında Sentetik Cannabionoid türü uyuşturucu madde alıp tasarruf etmekle suçlanan Sudan uyruklu zanlı H.A.B.M almış olduğu tutukluluk süresinin dolmasının ardından dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. “Kanunsuz uyuşturucu madde alma” ve “Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu” suçlamalarıyla mahkemeye çıkarılan zanlı tutuksuz yargılanmak üzere teminata bağlandı.

Tahkikat tamamlandı…
Meselenin tahkikat memuru Polis Çavuşu Fatih Kaleci, zanlı H.A.B.M aleyhine 7 Mayıs tarihinde 3 gr ağırlığında uyuşturucu madde alma ve tasarruf etme meseleleri ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın tamamlandığını belirtti. Zanlının Sudan uyruklu olduğunu ve DAÜ’de öğrenci olduğunu belirten Kaleci, zanlının uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

Tutuksuz yargılanacak…
Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Ayşen Toroslu, zanlı H.A.B.M kimlik, pasaport ve seyahat belgelerine el konularak KKTC dışına çıkışının men edilmesine, 2 bin TL nakdi teminat ödemesine ve haftada bir gün en yakın polis karakoluna giderek ispatı vücutta bulunmasına emir verdi.

Bu haber toplam 1239 defa okunmuştur