1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Teminata bağlandı…
Teminata bağlandı…

Teminata bağlandı…

Mağusa’da Turkcell bayisinden toplam 6 bin 200 TL değerinde 2 adet cep telefonu sirkat etmekle suçlanan zanlı U.M.N, dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı…

A+A-

Gamze BAYKUR

Mağusa'da faaliyet gösteren Turkcell bayisinden toplam değerleri 6 hin 200 TL olan 2 adet I Phone 6 marka cep telefonu sirkat etmekle suçlanan zanlı U.M.N, almış olduğu tutukluluk süresinin dolmasının ardından dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.
“Sirkat” suçlamasıyla mahkemeye çıkarılan zanlı tutuksuz yargılanmak üzere teminata bağlanarak serbest bırakıldı.

Çalınan telefonlar bulundu…
Meselenin tahkikat memuru İbrahim Çangaroğlu, zanlının3-30 Ekim tarihleri arasında Turkcell isimli işyerinden toplam değerleri 6 hin 200 TL olan I Phone 6 marka cep telefonunu sirkat ettiğini açıkladı. Z
anlının 13 Ekim 2014 tarihinde benzeri bir suçtan teminata bağlandığını belirten Çangaroğlu, Kuzey Kıbrıs’ta turist olarak bulunan zanlının uygun bir teminata bağlanarak serbest bırakılmasını talep etti.

Tutuksuz yargılanacak…
Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Ayşen Toroslu, zanlı U.M.N’nin kimlik, pasaport ve seyahat belgelerine el konularak Kuzey Kıbrıs dışına çıkışının men edilmesine, 3 bin TL nakdi teminat ödemesine ve haftada bir gün en yakın polis karakoluna giderek ispatı vücutta bulunmasına emir verdi.

Bu haber toplam 1246 defa okunmuştur