1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Telsim’den uygun fiyatlı yeni Red paketleri
Telsim’den uygun fiyatlı yeni Red paketleri

Telsim’den uygun fiyatlı yeni Red paketleri

Bol internetli tarifeler Red dünyasının 7 artısından sadece biri

A+A-

 

Telsim, Red dünyasında müşterilerine sunduğu avantajlarıyla fark yaratmaya devam ediyor.

Tarifenin tamamını yurtdışında 51 ülkede kullanma imkanından, Özel Müşteri Hizmetleri’ne, Mobil Destek Ekibi’nden, Red’lilere özel fırsatlara kadar Telsim Red’i diğer tüm tarifelerden ayıran 7 özelliği tek bir çatı altında toplayan Telsim, Yeni Red tarifeleri ile de müşterilerine doya doya kullanabilecekleri bol internetli paketler sunuyor. Telsim Red'in 7 artısından sadece biri olan bol internetli tarifeler ile müşteriler hızlı ve kaliteli mobil internet hizmetini özgürce kullanabiliyor.

Telsim’in bol internetli Red tarifeleri kapsamında Red XXSmall ile 1GB internet, ada içi her yöne, Türkiye ve yurt dışı yönüne 200 dakika ve her yöne 200 SMS sadece 59 TL karşılığında sunuluyor. Red Small Paketi’nde 2GB internet, Türkiye ve yurt dışı yönüne 400 dakika ve her yöne 400 SMS 79 TL’ye, Red Medium paketinde 3GB internet, ada içi her yöne, Türkiye ve yurt dışı yönüne 600 dakika ile her yöne 600 SMS’e 89 TL, Red Large paketinde ise 4G internet, adaiçi, Türkiye ve yurt dışı yönüne 1000 dakika, her yöne 1000 SMS 149 TL’ye sunuluyor.

BİLDİĞİNİZ TÜM TARİFELERİ UNUTUN TELSİM RED'İN 7 ARTILI DÜNYASIYLA TANIŞIN;
Telsim Ürün, Servisler, Kampanyalar ve Müşteri Hizmetlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Murat Ustacan, müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda kampanyalar geliştirdiklerine dikkati çekerek, abonelerinin mobil veri kullanımının artması üzerine internet paketlerini genişlettiklerini belirtti. Bol internet hizmetinin Red tarifesinde abonelere sunulan 7 büyük ayrıcalıktan sadece bir tanesi olduğuna vurgu yapan Ustacan, Red abonelerinin  yurtdışında tarifelerinin aynen geçerli olduğunu, yurt dışını yurtiçi gibi rahatça arayabildiklerini, özel müşteri temsilcisi, mobil destek ekibi ile özel fırsatlar ve aile indiriminden de faydalandıklarını kaydetti.

ROAMINGSİZ İNTERNET HİZMETİ 60 ÜLKEDE 4G DENEYİMİ İLE BİRLİKTE SUNULUYOR
Bir dünya markası olan Vodafone Grup Şirketi Telsim’in müşterilerine, 60 ülkede 4G uluslararası dolaşım hizmeti sunduğunu kaydeden Ustacan, sözlerine şöyle devam etti; “Abonelerimize her zaman dünya standartlarında hizmet sunmak için çalışıyoruz. Ülkemizi dijital dönüşüm yolunda en ileriye taşımak hedefiyle, müşterilerimize mobil internet hizmetini yüksek kalitede ve yurt dışında roaming uygulaması olmadan sunuyoruz. Müşterilerimiz ayrıca 60 ülkede en ileri teknoloji 4G hizmeti ile mükemmel veri deneyimi yaşıyor”.

Telsim’in bol internetli Red paketleri ile ilgili detaylı bilgiyi www.kktctelsim.com/red sayfasını veya en yakın Telsim Shop’u ziyaret ederek öğrenebilirsiniz.

Bu haber toplam 2288 defa okunmuştur