1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Telsim'den şirketlere verimliliği artıran hizmet
Telsimden şirketlere verimliliği artıran hizmet

Telsim'den şirketlere verimliliği artıran hizmet

Kıbrıs’ta bir ilk; şirketlerin verimliliği Telsim CRM ile arttırılıyor

A+A-

 


Kuzey Kıbrıs’ın iletişim teknolojileri ile dijitalleşmesinde liderlik yapmak misyonu doğrultusunda müşterilerinin hayatlarını kolaylaştıran çözüm ve servisler geliştiren Telsim yeni bir hizmet daha sundu. Şirketlerin verimliliğin arttırılması için Kıbrıs’ta ilk kez hizmete sunulan Telsim CRM sayesinde işletmeler, aylık kullanıcı başına yapacakları ödemelerle tüm saha ve ofis operasyonlarını tek otomasyon sistemi üzerinden anlık olarak takip edebiliyor.

Telsim Kurumsal Satış Bölüm Başkanı Sevim Beşok Esendağlı, Telsim CRM hakkında yaptığı açıklamada kurumsal işletmelerin müşterilerinin ve saha ekiplerinin Telsim CRM ile etkin bir sekilde yönetilip  şireket verimliligini arttırabileceğini kaydetti. Esendağlı sözlerine şöyle devam etti; “Kurumsal şirketlerin en çok ihtiyaç duyduğu uygulamaları tek çatı altında topladığımız Telsim CRM ile kurumsal müşterilerimizin hayatına büyük bir kolaylık getiriyoruz. Bir Telsim müşteri yönetimi hizmeti olan Telsim CRM sayesinde şirketinizde herhangi bir sunucu, ya da yazılım barındırmaya gerek kalmadan satış ekiplerinizin yönetim ve yönlendirmeleri konusunda tam takip sağlayabilirsiniz. Buna ek olarak, belge yönetimi, satış otomasyonu, müşteri adayı veri yönetimi, takvim ve aktivite takibi, pazarlama araçları, envanter yönetimi ve satın alma modülleriyle müşteri adaylarınızla etkileşiminizi hızlandırabilirsiniz. Telsim CRM’in standard sürümünü 35 TL, profesyonel sürümünü ise 70 TL’den satışa sunuyoruz”

Telsim CRM hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için Telsim Müşterisiyseniz 8000 numaralı kurumsal müşteri hizmetlerini, değilseniz 0392 444 0542 numaralı Telsim Çağrı Merkezini arayabilirsiniz.

Bu haber toplam 1514 defa okunmuştur