1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Telsim yetkilileri Ertuğruloğlu’nu ziyaret etti
Telsim yetkilileri Ertuğruloğlu’nu ziyaret etti

Telsim yetkilileri Ertuğruloğlu’nu ziyaret etti

Telsim Genel Müdürü Rasim Karas ile Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar, Ulaştırma Bakanı olarak atanan Tahsin Ertuğruloğlu’nu ziyaret etti.

A+A-

 

Telsim Genel Müdürü Rasim Karas ile Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar, Ulaştırma Bakanı olarak atanan Tahsin Ertuğruloğlu’nu ziyaret etti. Ertuğruloğlu’na yeni görevinde başarılar dileyen Telsim yetkilileri, Telsim’in yeni hizmet döneminde de ülkenin faydasına olacak yatırımlarla bakanlıkla iş birliği içerisinde olacağını kaydetti.

ERTUĞRULOĞLU: TELSİM YATIRIMLARI İLE ÜLKE EKONOMİSİNE KATKIDA BULUNUYOR

Ertuğruloğlu ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, Telsim’in yatırımlarıyla ülke ekonomisine sağladığı katma değerin önemine değinerek, bu değerin artması için iş birliğinin devamının geleceğini ifade etti. Telsim’in ekonomiyi kalkındaracak yatırımlarla ilgili olarak bakanlığın üzeri düşen görevi yapmayı hazır olduğunu belirten Ertuğruloğlu, Telsim’in projelerine destek vermeye devam edeceklerini ifade etti.

KARAS: KIBRIS’IN DİJİTAL DÖNÜŞÜMÜ YOLUNDA YATIRIMLARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ

Kuzey Kıbrıs’ın  mobil iletişim sektöründe önemli yatırımlar yaptıklarına dikkati çeken Telsim Genel Müdürü Rasim Karas ise, yatırımlarına devam edeceklerini belirtti. 4G teknoloji ve fiber alt yapı çalışmalarını hızla sürdürdüklerini dile getiren Karas, "KKTC’deki mobil kullanıcılaran daha güçlü ve daha hızlı bir internet deneyimi yaşatacak 4G teknoloji ile ilgili son hazırlıkları yapıyoruz. Kuzey Kıbrıs’ın iletişim teknolojileri ile dijitalleşmesi yolunda yaptığımız yatırımlarda sizlerin  desteğini almak bizim için büyük önem taşıyor" dedi.

Bu haber toplam 1593 defa okunmuştur