1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. TELSİM çalışanlarına işaret dili eğitimi
TELSİM çalışanlarına işaret dili eğitimi

TELSİM çalışanlarına işaret dili eğitimi

Telsim, Kıbrıs İşitme Konuşma Engelliler Vakfı işbirliğiyle, Shop çalışanlarına işaret dili eğitimi veriliyor.

A+A-

Telsim, Kıbrıs İşitme Konuşma Engelliler Vakfı (KİKEV) işbirliğiyle, Shop çalışanlarına işaret dili eğitimi veriliyor. Telsim Shop çalışanları artık, işitme ve konuşma engelli müşterilerine, daha iyi hizmet vererek, ihtiyaçlarını karşılayacak. KİKEV eğitim sorumlusu Emrah Sorkun tarafından verilen eğitim çalışanlar tarafından ilgiyle takip ediliyor.

Tanpınar: “Engelleri aşarak abonelerimize ulaşıyoruz”

Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar, KİKEV ile işbirliğinin ilk olmadığını, daha önce de “Engelleri Aşan Tarife” için bir araya gelerek çalışmalar yaptıklarını söyledi. Telsim ailesi olarak, işitme ve konuşma engellilerin, sosyal yaşamda zorluklarla karşılaşmamaları için ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını belirten Tanpınar, KİKEV ile birlikte çalışmalara devam edeceklerini söyledi. Tanpınar, hem ortopedik hem de işitme engelli aboneler için Shop’ları dizayn ettiklerini belirterek, Telsim olarak engelleri aşarak, müşterilerine her koşulda ulaştıklarını ifade etti.

 

Sorkun: “Duyarlılık gösterdiği için TELSİM’e teşekkür ederiz”

Kıbrıs İşitme ve Konuşma Engelliler Vakfı’na gönüllü olarak eğitmenlik yapan Emrah Sorkun, işaret dili eğitimlerinin artması ve farkındalığını yaratmak için çalışmalara devam ettiklerini söyledi.  İşaret dilini geliştirme ve yaygınlaştırmak için vakıf olarak ellerinden geleni yaptıklarını söyleyen Sorkun, kurumlara, liselere ve üniversitelere eğitim vermeye devam edeceklerini belirtti. Sorkun, Telsim’in çalışanlarına işaret dili eğitimi vermek istemesinin kendilerini çok mutlu ettiiği ifade ederek, Telsim’in duyarlılığı için teşekkür etti.

 

 

Bu haber toplam 2480 defa okunmuştur
Etiketler :