1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. ‘Telsim Appstore’ kullanıcıların hizmetinde
‘Telsim Appstore’ kullanıcıların hizmetinde

‘Telsim Appstore’ kullanıcıların hizmetinde

Telsim Appstore (Uygulama Mağazası) kullanıcıların beğenisine sunuldu.

A+A-


Telsim, teknoloji tutkunlarının ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak, mobil kullanıcılarının dilediğince uygulamaya kolaylıkla erişmesi için Telsim Appstore’u(Uygulama Mağazası) kullanıcıların beğenisine sundu. Telsim, abonelerine sayısız kolaylık sağlayan uygulamayı kullanmaya başlayanlara bir hafta boyunca ücretsiz üyelik hediye ediyor. Günlük, haftalık ve aylık olarak üyelik yapılabilen Telsim Appstore’da, her uygulama için ayrı ayrı ücretlendirme yapılmaksızın tek ücret ile sınırsız uygulama indirilebiliyor.

Android işletim sistemine uyumlu bir uygulama mağazası olan Telsim Appstore’da Sanal Gerçeklik dahil 10’dan fazla kategoriyi içeren uygulama mevcut. Özel olarak seçilmiş kaliteli uygulamaların yer aldığı Telsim Appstore’da mobil kullanıcılar uygulama kategorilerini gezebiliyor, uygulamalar hakkında yorum yapıp, reyting bilgileri alabiliyor. Rahatsız edici reklamlar içermeyen, kumar ve yetişkinlere özel içerik barındırmayan uygulamada, bölgesel uygulama ve oyunlar da bulunuyor.

Telsim abonelerinin hayatlarının kolaylaştırmak amacıyla, faturalı ve faturasız tüm Telsim abonelerinin faydalanabileceği uygulamayı ilk kez indirelenler bir hafta boyunca ücretsiz üyelik kazanıyor. Abonelik süresi boyunca dilediğince uygulamayı ücretsiz indirebilen Telsim aboneleri, bir hafta sonrasında üyeliklerini kredi kartına gerek kalmadan faturalarından veya kontörlerinden tahsil edilecek şekilde yenileyebiliyor. Telsim Ürün, Servisler, Kampanyalar ve Müşteri Hizmetleri Müdürü Murat Ustacan, abonelerinin teknolojinin nimetlerinden en iyi şekilde faydalanabilmesi için, diledikleri uygulamaları rahatlıkla ve kolay şekilde indirebilmesini sağlamak amacıyla Telsim Appstore hizmetini başlattıklarını kaydetti. Ustacan, “Telsim Appstore ile abonelerimizi hayatlarını teknolojimizle kolaylaştırmayı arzuladık. Abonelerimizin kredi kartı detaylarına gerek kalmadan, uygulamalarını kolaylıkla indirmelerini sağlıyoruz. En çok talep ettikleri popüler uygulamaları kolaylıkla bulabiliyorlar. Üstelik abonelik süresi boyunca sınırız uygulama indirme şansına sahip oluyorlar“ dedi.

Telsim Appstore hakkında detaylı bilgi almak isteyenler http://www.kktctelsim.com/appstore sayfasını ziyaret edip, uygulamayı kolaylıkla android uyumlu telefonlarına indirebilir. YD

Bu haber toplam 1476 defa okunmuştur