1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Telafisi olmayan maçlar
Telafisi olmayan maçlar

Telafisi olmayan maçlar

Süper Lig, Birinci Lig ve İkinci Lig’de Play-off/out ikinci karşılaşmaları bugün ve yarın oynanacak

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

Süper Lig, Birinci Lig ve İkinci Lig’de bir üst lige terfi edecek ve bir alt ligde düşecek olan son takımların belli olacağı Play-off ve Play-out mücadelesinde ikinci karşılaşmalar bugün ve yarın oynanacak. Süper Lig Play-out grubunda ilk maçlarını kazanarak ligde kalmayı garantileyen Bostancı Bağcıl ile G.Birliği prestij amaçlı maçta karşı karşıya gelecek. Grubun önemli maçında 13 puanlı Çetinkaya ile 18 puanlı Serdarlı karşılaşacak. Karşılaşma beraberlikle sonuçlanırsa veya Serdarlı galip gelirse Çetinkaya Süper Lig’den bir alt lige düşen son takım olacak.

Birinci Lig’de heyecan yüksek
Süper Lig’e yükselecek son takımın belli olacağı Birinci Lig Play-off mücadelesinde 26 puanla grubun ilk basamağında bulunan Binatlı avantajlı durumda. Binatlı, ilk haftada mağlup olan Hamitköy ile yapacağı maçı kazanarak 24 puanla ikinci sırada bulunan Yalova’nın Göçmenköy karşısında puan kaybetmesini bekleyecek. Yalova’nın galip gelmesi halinde Süper Lig’e çıkacak son takım Play-off üçüncü haftasında Yalova ile Binatlı arasında oynanacak karşılaşma ile belli olacak.
Birinci Lig’e veda edecek son takımın belli olacağı Play-out mücadelesinde 14 puanla grubun son sırasında bulunan G.Gücü, Dumlupınar ile karşılaşacak. Grubun diğer maçında Görneç ile Denizli karşı karşıya gelecek.

İkinci Lig’de puanlar yakın
Birinci Lig’e yükselecek son takımın belirleneceği İkinci Lig Play-off mücadelesi yarın oynanacak. Takımların puanlarının birbirlerine yakın oluşu, heyecanı da beraberinde getiriyor. Grubun ikinci maçlarında Doğancı – Çanakkale ve Karşıyaka – Türkmenköy maçları oynanacak. Bu haftada 3 puan alma başarısı gösteren takımlar son haftaya önemli bir avantajla girecek.
İkinci Lig’e veda edecek son takımın belirleneceği Play-out mücadelesi de Play-off’ta olduğu gibi takımların puanları birbiri ile çok yakın durumda. Grupta bugün Ortaköy – Tatlısu ve Maraş – Vadili karşılaşmaları oynanacak.

 

Bu haber toplam 1311 defa okunmuştur