1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. TEL-SEN ilk eylem kararını açıkladı…
TEL-SEN ilk eylem kararını açıkladı…

TEL-SEN ilk eylem kararını açıkladı…

TEL-SEN’in ilk eylemi Kuzey Kıbrıs Turkcell’e siyah çelenk koymak olacak

A+A-

Tel-Sen Yönetim Kurulu yapacağını duyurduğu bir dizi protesto eyleminin ilkini, 31 Temmuz Perşembe günü saat 10.00 da Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürlüğü’ne siyah çelenk koyarak gerçekleştirme kararı aldığını açıkladı.

Tel-Sen Başkan Tamay Soysan yaptığı açıklamada, yanlış adımların atılmaya çalışıldığına dikkat çekmek konuyu kamuoyu ile paylaşmak ve çalışanlarla tekelleşmenin önünü açmaya çalışanları kınamak için eylem kararı aldıklarını belirtti.

Tel-Sen’in Kuzey Kıbrıs Turkcell’e fiber optik kablo hattı çekme izni verilmesinin yanlışlarını defalarca belirttiği ve gerekli makamları kamuoyu önünde uyardığını ifade eden Soysan, , hükümetin Turkcell’e imtiyaz tanıma zorunluluğu varmış gibi davranması karşısında sendikanın buna engel olmak için tüm yasal haklarını kullanma kararı aldığını kaydetti.

Soysan, “Tel-Sen hiçbir zaman haberleşmede sektörün elemanları tarafından verilen hizmetlerin kalitesinin yükseltilmesine karşı olmamıştır. Ancak Tel-Sen tekelleşmeye de taraf değildir ve müsaade etmeyecektir” dedi.

(tak)

Bu haber toplam 1231 defa okunmuştur