1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. TEKNOGOLD Alsancak şubesi açıldı
TEKNOGOLD Alsancak şubesi açıldı

TEKNOGOLD Alsancak şubesi açıldı

TEKNOGOLD Alsancak mağazası, açılmasıyla birlikte Kıbrıs'taki mağaza sayısını üçe yükseltti.

A+A-

TEKNOGOLD 2016 yılı içerisinde mağaza yatırımlarını sürdürüyor. Geçtiğimiz gün hizmete giren TEKNOGOLD Alsancak mağazası, açılmasıyla birlikte Kıbrıs'taki mağaza sayısını üçe yükseltti. Açılışıyla birlikte indirim geleneğini bozmayan TEKNOGOLD'un sunduğu kampanya, 31 Aralık tarihine kadar teknoloji severlerin yüzünü güldürecek. TEKNOGOLD Alsancak,  500 metrekare alanda hizmet vermeye hazırlanırken yerli ve yabancı binlerce markayı stoklarında bulundurarak teknoloji severleri memnun etmeyi hedefliyor. Açılış konuşması yapan ASEL GROUP Genel Müdürü Muhammet Ateş; Kıbrıs’ın lider konumundaki teknoloji mağazası olan TEKNOGOLD’un 2 yıl önce Lefkoşa Dereboyu'nda başlayan serüvenini ve giderek büyüyerek zirveye yerleşmesini anlattı. Büyüme yolunda halkımızın gösterdiği ilgi ve alakanın ne kadar önemli olduğuna dikkat çeken ATEŞ, 2017 yılının başlarında da Güzelyurt ve Gazimağusa mağazalarıyla birlikte büyümeye devam edeceklerini belirtti.

Ardından konuşma yapan ASEL GROUP Yönetim Kurulu Başkanı Atay Cafer Ürel, teknolojinin hızlı bir şekilde geliştiğini ve buna paralel olarak da teknoloji marketlerin aynı şekilde hızla yaygınlaştığını belirterek TEKNOGOLD ailesinin yeni üyesi olan TEKNOGOLD Alsancak Mağazasının açılmasından dolayı büyük heyecan duyduğunu söyledi. Konuşmaların ardından Alsancak Belediye Başkanı Fırat Ataser, Lapta Belediye Başkanı Fuat Namsoy, CTP Girne Milletvekili Fazilet Özdenefe Kürşat, ASEL GROUP Yönetim Kurulu Başkanı Atay Cafer Ürel, ASEL GROUP Yönetim Kurulu 2. Başkanı Taşkın Ürel, ASEL GROUP Genel Müdürü Muhammet Ateş, TEKNOGOLD Alsancak Mağazasının açılışını gerçekleştirdi.

 

Kıbrıs’ta teknoloji perakendeciliğinde lider

Televizyondan cep telefonuna, bilgisayardan küçük ev aletlerine, ev sinema sistemlerinden uydu alıcılara, oyun konsollarından kişisel bakım ürünlerine, birçok ürün grubunda, tüketicilerin tüm ihtiyaçlarını karşılamaya ve günden güne büyümeye devam eden TEKNOGOLD, pazarda liderliği yaşamanın kendilerini gururlandırdığını belirtti.

 

Teni TEKNOGOLD mağazaları çok yakında

TEKNOGOLD Alsancak Mağazasının açılışının hemen ardından, enerjilerini TEKNOGOLD Güzelyurt ve TEKNOGOLD Gazimağusa mağazalarına vereceklerini paylaştılar.

Bu haber toplam 14587 defa okunmuştur
Etiketler :