1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Teknik adam konusu masada
Teknik adam konusu masada

Teknik adam konusu masada

Teknik adam arayışları süren Lefke’de başkan Dr. Salih Gökeren: “Konu ile ilgili olarak görevlendirilen arkadaşlar bu akşam isimleri yönetime getirecek.

A+A-

Hüseyin KIRAL

Süper Lig’in batı bölgesi temsilcilerinden Lefke’de geçtiğimiz Cuma akşamı istifa eden teknik direktör Haldun Oktay’ın yerine arayışlar devam ediyor. Oynanan yedi karşılaşmadan üç galibiyet, iki beraberlik, iki de mağlubiyet alan ve 11 puanla liderin dört puan gerisinde 5. sırada bulunan Lefke’de yaşanan bu istifanın ardından arayışlar devam ediyor. Dün gazetemize konuşan başkan Dr. Salih Gökeren, “Konu ile ilgili olarak görevlendirilen arkadaşlar, bu akşam yapılacak olan yönetim kurulu toplantısına belirledikleri isimleri sunacaklar, bizler de en doğruyu karar vermeye çalışacağız” dedi.

Dr. Salih Gökeren takımın şu anki konumu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Takım içerisinde her kulübün yaşadığı huzursuzluğu bizlerde yaşıyoruz, ancak yaşananlar öyle büyütülecek cinsten şeyler değil. Ligdeki konum itibarı ile iyi bir yerdeyiz ve takımı daha fazla motive sağladığımız takdirde daha da iyi yerlere gelebileceğiz” dedi.

Gökeren, “En faydalı olan ismi belirleyeceğiz”

Teknik direktör Haldun Oktay’ın sezon başından beri takıma çok mesai harcadığını ve verdiği tüm emekleri için ona teşekkür ettiğinin altını çizen Lefke Kulüp Başkanı Dr. Salih Gökeren, Haldun Oktay’ın, Lefke aşığı bir dostu olduğunu, onun her zaman yanlarında bulunduğunu, bundan sonrada yanlarında olan inancı ile yollarını şimdilik ayırdıklarını söyledi. Gökeren, bu dakikadan sonra yönetim kurulu adına görevlendirilen arkadaşların takıma en faydalı olacak olan bir ismi belirleyeceklerini ve bu akşam o ismi onaylayıp yola kaldıkları yerden devam edeceklerini söyledi.

 

 

Bu haber toplam 2404 defa okunmuştur
Etiketler : ,