1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. Tekneyle Mersin'e '5 milyon TL' iddiası
Tekneyle Mersin'e '5 milyon TL' iddiası

Tekneyle Mersin'e '5 milyon TL' iddiası

Kıbrıs’ın kuzeyinden özel bir tekneyle GAYRI YASAL yollardan Mersin’e ‘5 milyon TL’ gönderildiği, tekneyle birlikte söz konusu paranın da Silifke açıklarında Mersin Sahil Güvenlik ekipleri tarafından ele geçirildiği iddia edildi.

A+A-

Kıbrıs’ın kuzeyinden özel bir tekneyle GAYRI YASAL yollardan Mersin’e ‘5 milyon TL’ gönderildiği, tekneyle birlikte söz konusu paranın da Silifke açıklarında Mersin Sahil Güvenlik ekipleri tarafından ele geçirildiği iddia edildi. Resmi makamlar bu bilgiyi doğrulamazken polis olayın soruşturulduğunu açıkladı.

 

Kıbrıs’ın kuzeyinden GAYRI YASAL yollardan özel bir tekneyle Mersin’e ‘5 milyon TL’ gönderildiği, tekneyle birlikte söz konusu paranın da Silifke açıklarında Mersin Sahil Güvenlik ekipleri tarafından ele geçirildiği iddia edildi.

Teknede bulunan 4 kişinin de Türkiye'de tutuklandığı iddia edildi. Tutuklanan isimlerin Kıbrıs’ın kuzeyinde de bağlantıları olduğu öne sürüldü.

Söz konusu olayın, yüklü miktarda dolandırılan müşterilerin polise giderek şikayetçi olmalarının sonrasında ortaya çıktığı da kaydedildi.

Polis Basın Subaylığı ise "olayın polisin bilgisinde olduğunu" doğruladı, "soruşturmanın sürdüğünü" YENİDÜZEN’e açıkladı. 

 

Fotoğraf: Arşiv

Bu haber toplam 4444 defa okunmuştur