“Tek eksiğimiz galibiyet”

“Tek eksiğimiz galibiyet”

Baf Ülkü Yurdu teknik direktörü Kemal Yürekli morallerin gayet iyi olduğunu, gelebilecek bir galibiyetle her şeyin düzeleceğini söyledi

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig’in ilk 3 haftasında sadece 1 puan alarak lige iyi bir başlangıç yapamayan Baf Ülkü Yurdu’nda tek hedef galibiyet elde etmek. Teknik direktör Kemal Yürekli, 3 haftada alınan sonuçlara rağmen takımda morallerin yerinde olduğunu, gelecek olan bir galibiyetle her şeyin yoluna gireceğini söyledi.

 

Yürekli: “Kaybetmemek için gideceğiz”

Baf Ülkü Yurdu teknik direktörü Kemal Yürekli; “Rakibimizi geçtiğimiz hafta izledik. Onlar da çok ciddi bir ekip. Bu sezon tüm rakipler ciddiye alınmalı. Beklenmeyen maçlardan beklenmeyen puanlar kaybedilebilir. Biz bu maça çok iyi hazırlanacağız. Cihangir iyi bir ekip, onlar da bizim maçta galibiyet arayacaktır. Cihangir deplasmanına kaybetmemek için gideceğiz. 3 puan alamazsak bile Güzelyurt’a puanla dönmek istiyoruz” dedi.

 

“Gelecek galibiyetle her şey düzelecektir”

Kemal Yürekli; “Bildiğiniz gibi lige çok iyi bir başlangıç yapamadık. Geride kalan 3 haftada sadece 1 puan alabildik. Ancak, bunun pek fazla önemi yok. Yönetimimiz ve taraftarlarımızın bize desteği tam. Gerek teknik heyet, gerekse futbolcular, başarının geleceğine yürekten inanıyoruz. Henüz kaybettiğimiz bir şey yok. Ancak unutulmaması gereken bir durum var ki, artık bizim de kazanmaya ihtiyacımız var. İyi başlangıç yapamamamıza rağmen takımdaki moraller iyi durumdadır diyebilirim. Gelebilecek bir galibiyetle her şey düzelecektir” şeklinde konuştu.

 

“Yoğun bir şekilde maça hazırlanıyoruz”

Kemal Yürekli, hafta sonunda deplasmanda karşılaşacakları Cihangir maçı öncesinde eksikliklerinin bulunmadığını, maça yoğun bir şekilde hazırlandıklarını dile getirdi. Yürekli, dün Yalova ile bir de hazırlık maçı oynadıklarının altını çizerek, bu sayede şans bulamayan oyuncuların performanslarını gözlemlediklerinin altını çizdi. Yürekli, Cihangir’e de başarı dileklerini sunarak, maçın centilmence geçmesini temenni etti.

Bu haber toplam 2336 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.