Tek düşünce galibiyet

Tek düşünce galibiyet

Süper Lig’in 5’inci haftasında Gençler Birliği, Mağusa Türk Gücü’nü konuk ediyor.

A+A-

Hüseyin Kıral

Süper Lig’de geride kalan dört haftada iki galibiyet ve iki beraberlikle zirveye Yenicami, Doğan Türk Birliği ve Binatlı ile 8 puanla ortak olan Gençler Birliği, yarın İskele Cumhuriyet Stadı’nda karşılaşacağı güçlü rakibi Mağusa Türk Gücü’nü mağlup etmek istiyor. Mağusa Türk Gücü takımının bireysel olarak ele alındığında çok değerli oyunculardan kurulu olduğunu ve bu oyuncuların uyum sorunu yaşamalarının doğal olduğunu belirten Gençler Birliği Teknik direktörü Hasan Topaloğlu, “Ligdeki durumuna bakmadan sahada her zamanki gibi mücadele ederek kendi seyircimiz önünde üç puanı alan taraf olmak istiyoruz” dedi. Takım oyuncularının son dört haftada saha içerisinde gösterdikleri mücadeleden son derece memnun olduğunun altını çizen Topaloğlu, “Cihangir karşısında iyi oynamamıza ve birçok gol pozisyonuna girmemize rağmen gol atma becerisi gösteremedik. Kendi seyircimiz önünde sahadan bir puanla ayrıldık” dedi.

 

Topaloğlu: “Zirvede yer almak istiyorsak kendi sahamızda kazanmalıyız”

Gençler Birliği’nde son iki sezon takımın ligde iyi işler yaparak ses getirdiğine dikkat çeken Teknik direktör Hasan Topaloğlu, takımının yeni sezonun ilk dört haftasında ortaya koyduğu futbol ve mücadele spor kamuoyu tarafından beğenildiğini söyledi. Şu anda zirvede bulunan dört takımdan biri olduklarını ve zirveden kopmamak için kendi sahalarındaki maçı kaybetmemeleri gerektiğinin altını çizen Topaloğlu, Mağusa Türk Gücü takımının ligdeki durumu gerçek gücünü yansıtmadığını söyledi. Mağusa Türk Gücü’nün patlamaya hazır bir bomba gibi durduğu benzetmesini yapan Topaloğlu, takımımın kendi seyircisi önünde ve kendi sahasında kaybetmek gibi bir lüksü bulunmadığını ifade etti.

 

 “Camia bizden elle tutulur başarı bekliyor”

İskele camiasının kendilerinden elle tutulur bir başarı beklediğinin altını çizen Gençler Birliği Teknik direktörü Hasan Topaloğlu, camianın isteğinin haklı bir istek olduğunu ve bu isteği başarmak için de çok çalıştıklarını dile getirdi. Gençler Birliği Kulüp Başkanı Mustafa Gülcan’ın yanı sıra Yönetim Kurulu üyelerinin, takımı idame ettirmek için gece gündüz çalıştıklarını açıklayan deneyimli teknik adam, “bizlerde onların bu çalışmalarına karşılık, başarılı sonuçlar ve ele tutulur başarı getirmek için çabalıyoruz” dedi.

Bu haber toplam 1566 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.