1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. ‘Tehdit altındayız’!
‘Tehdit altındayız’!

‘Tehdit altındayız’!

Müteahhitler Birliği’nden polise ve devlete ‘önlem çağrısı’…

A+A-

Müteahhitler Birliği, üyeleri Ali Uçanok’a yapılan saldırının, şahsına yönelik olmanın çok ötesinde, tüm camiayı tehdit eden bir olay olduğuna işaret etti.

Başkan Cafer Gürcafer’in Müteahhitler Birliği adına yaptığı açıklamada, birçok müteahhidin yanı sıra başka sektörlerden de işadamlarının da benzer durumlarla karşı karşıya kaldıkları duyumlarına yer verildi.
İş insanlarının bu gibi durumlarda sessiz kalıyor olmalarının en büyük nedeninin ise polisin bu gibi durumlarda yetersiz kalacağını düşmeleri olduğunun belirtildiği açıklamada,

“Mafyacılık meslek gibi…”

“Ülkemizde maalesef ki ‘mafyacılık’ bir meslek, bir geçim kaynağı gibi polisin ve devletin gözünün içine baka baka varlığını sürdürmeye devam etmektedir” dendi.
Açıklama devamla şöyle:
“Bir tarafta sabahtan akşama kadar alın teriyle ekmeğini kazanmaya çalışan insanlarımız, diğer tarafta zorbalıkla alın terinden pay almak isteyen, kendini ‘mafya’ diye nitelendiren guruplar.  
Bu sorunu kökten çözmenin zamanı geldi ve geçti. Devlet bu sorunu çözmek için acilen radikal önlemler almalıdır. Biz büyük ve güçlü bir camiayız. Bu sorunun üstesinden gelmek için gereğini yapacağımızdan da kimsenin şüphesi olmasın.”

Bu haber toplam 1958 defa okunmuştur