Tecrübe kazandılar

Tecrübe kazandılar

Türkiye’de katıldıkları plaj voleybolu turnuvalarında başarılı sonuçlar alarak Türkiye Milli Takımı’na seçilen Buğra Eryıldız ve Merve Çelebi ikilisi, Alanya’da düzenlenen Avrupa Şampiyonası’nda boy gösterdi.

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

Uluslararası Voleybol Federasonu (CEV) Plaj Voleybolu Alanya Masters Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye Milli Takımı adına yarışan Kıbrıslı Türk sporcular Buğra Eryıldız ve Merve Çelebi ikilisi dün oynadıkları iki karşılaşmayı kaybederek organizasyona veda etti.

Türkiye Milli Takımı adına dün sabah saatlerinde ilk tur karşılaşmalarını Ukraynalı ikili Valentyna Davidova ve Ievgeniia Shchypkova’ya karşı oynayan Buğra ve Merve, rakiplerine 21-19 ve 21-11’lik set sayıları sonucu 2-0 mağlup oldu.

İlk turda mağlup olan ekiplerin oynadığı sıralama karşılaşmaları çerçevesinde Buğra ve Merve öğleden sonra İtalya’dan Marta Menegatti - Rebecca Diane Perry ikilisi ile karşılaştı. İkili rakiplerine 21-16, 21-13’lük set sayıları ile 2-0 yenilerek organizasyonu noktaladı.

 

Sırada Larnaka var

Buğra Eryıldız ve Merve Çelebi ikilisinin bir sonraki uluslararası organizasyonu Larnaka’da düzenlenecek olan 2017 CEV Satellite Plaj Voleybolu organizasyonu olacak. İkili burada da Türkiye adına yarışacak.

Bu haber toplam 2087 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.