“Tecrübe edindiğimiz bir sezon oldu”

“Tecrübe edindiğimiz bir sezon oldu”

Gençlik Gücü teknik patronu Niyazi Göksun sezonu değerlendirdi

A+A-

Halit Dağ

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Gençlik Gücü teknik direktörü Niyazi Göksun geride bıraktığımız sezon ile ilgili düşüncelerini YENİDÜZEN’e aktardı. Bu yıl yaşadıkları olumsuzluklar yüzünden ligi hedefledikleri noktada bitirmediklerini aktaran Göksun, önümüzdeki yıllarda aynı sıkıntıları yaşamamaları için çalıştıklarını ifade etti.

 

Göksun: “Sezonu hedeflediğimiz noktada tamamlayamadık”

Niyazi Göksun, sezon başı ilk sekiz hedefinde yola çıktıklarını ve sezonu hedefledikleri noktada bitiremediklerini söyledi. Göksun; “Ligin büyük bir bölümünü 2 yabancı ile oynadık. Daniel Addo 5’inci hafta ülkeden ayrıldı. Addo'nun ayrılması özellikle savunma bölgesinde bize çok sıkıntıya soktu. Beklentimiz yüksek olan yerli oyunculardan çeşitli sebeplerden dolayı yeterli performans alamadık. Böylece sezon başı koyduğumuz hedeften uzak kaldık. Tüm bu olumsuzlara rağmen ligde tutunduğumuz için şanslıyız” dedi.

 

“Gelecek sezonlarda istikrarlı takım yaratmak istiyoruz”

Gençlik Gücü teknik patronu Niyazi Göksun, geçtiğimiz sezon hem kulüp, hem de biz teknik ekip içinde çok tecrübeler edindiklerini söyledi. Göksun, edindikleri bu tecrübelerle yaptıkları hataların tespitini iyi belirleyip önümüzdeki yıllarda tekrardan bu sıkıntıları yaşamak istemediklerini ifade etti. Gençlik Gücü için sürekli kullanılan asansör takım ibaresini ortadan kaldırmayı hedeflediklerini de aktaran Göksun, daha istikrarlı bir takım yaratma düşüncesinde olduklarını da bir kez daha yineleyerek, bu noktada doğru adımlar atmaları gerektiklerine dikkat çekti.

Bu haber toplam 1846 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.