1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Team Island’dan büyük başarı
Team Island’dan büyük başarı

Team Island’dan büyük başarı

Yaklaşık 4 aydır haftasonu maçlar için Türkiye’ye gidip gelen oyuncularımız duygu ve düşüncelerini Yenidüzen’e aktardı.

A+A-

Süleyman Rebge

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Plaj Voleybolu Ligi’nde ülkemizi temsil eden Team Island takımı, 10 takımlı ligde dördüncü gelerek büyük bir başarıya imza attı. Türkiye’nin en iyi plaj voleybolcularına karşı yarışan sporcularımız geçtiğimiz haftasonu Antalya’da oynanan final karşılaşmaları sonunda dördüncülük elde etti. Turnuvada birinci Halkbank, ikinci İba ve üçüncüsü Silicon Power oldu. Yaklaşık 4 aydır haftasonu maçlar için Türkiye’ye gidip gelen oyuncularımız duygu ve düşüncelerini Yenidüzen’e aktardı.

Ali Osman Nurettin: “Türkiye’nin en iyi takımlarına karşı oynadık”

Başarılı oyuncularımızdan Ali Osman Nurettin turnuvanın kendilerine çok büyük katkısı olduğunu belirtirken şunları söyledi: “Orada bulunmamız bizim için çok önemliydi. Türkiye’nin en iyi takımlarıyla bir çok maç yapma şansı yakaladık, bu kesinlikle çok değerliydi. Rakiplerimize göre en büyük dezavantajlarımız antrenman yapma fırsatımız yok denecek kadar az oldu. Bir ya da iki kez yapabildik, imkanlarımız ancak bu kadar izin verdi. Bu ligin başında koydugumuz ilk hedefi, yani dörtlü finale kalmayı başardığımız için gerçekten çok mutluyum ama ikinci hedefimiz olan kürsüde yer almayı başaramadığımız için, içimde bir burukluk var. Gelecek sene kürsünün en üstlerinde olmaya çalışacağız. Ülkemizi temsil etmek, bu farkındalığını yaratmak her Kıbrıslı gibi bizim de hedefimizdi. Biraz olsun basarabildiysek ne mutlu bize. Bu başarılar her branşta ve daha fazla sporcu ile devam eder. Bize köstek değil destek olunduğu sürece az imkanlarla buralara kadar geldik ve  daha fazla imkanın sunulmasıyla bu ada insanının neler yapabileceğinin küçükte olsa bir mesajını verdigimizi düşünüyorum”

Kemal Derebey: “Bizi destekleyen herkese teşekkür ederim”

Başarılı voleybolcularımızdan Kemal Derebey ise  kendilerine destek verenlere teşekkür ederken şunları kaydetti: “4. sırada tamamlayarak başarılı bir şekilde son hafta yapılan finallerde yer aldığımız için mutluyum. Benim partnerim ve bize bu imkanı veren, buralarda mücadele etme fırsatı veren KKTC Voleybol Federasyonı Başkanı Enver Kaya ve Federasyon Dış İlişkiler sorumlusu Buran Atakan ile bu yola çıktığmızda böylesine kaliteli Türkiye milli sporcularının yer alığı ligde ilk hedefimiz, ilk altıya kalarak play-off maçlarını oynamak. Daha sonrada ilk 4’e kalıp orada en iyi şekilde mücadele ederek kürsüde yer almaktı. Bu sene kürsüde yer alamadık. İlerleyen yıllarda kısmet olursa ülkemizi en iyi şekilde temsil edip kürsüde yer almak için çalışacağız. Öncelikle partnerim Ali Osman'a daha sonra da maddi manevi desteklerini bizden esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim.”

Bu haber toplam 1461 defa okunmuştur