1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. ‘Tatminkar Ödül’ Mağusa’da sahneleniyor
‘Tatminkar Ödül’ Mağusa’da sahneleniyor

‘Tatminkar Ödül’ Mağusa’da sahneleniyor

Mağusa Belediyesi, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü nedeniyle Tiyatro AŞHK’ın “Tatminkar Ödül” isimli oyununu tiyatro severlerle buluşturuyor.

A+A-



Mağusa Belediyesi, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü nedeniyle Tiyatro AŞHK’ın “Tatminkar Ödül” isimli oyununu tiyatro severlerle buluşturuyor. Carole Frechette’nin yazdığı, Hüseyin Köroğlu’nun yönettiği oyun tek perde olarak 28 Mart’ta saat 20:00’da Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı’nda sahnelenecek.

Tatminkar Ödül oyunu, izleyicilere karakterleri ile muhteşem bir kurgu örgüsü içinde, sürprizlerle dolu bir yolculuğa çıkaracak. Hüseyin Köroğlu’nun ülkemizde kurduğu ve Sanat Yönetmeni olduğu Tiyatro AŞHK, kara komedi tarzındaki oyunda çarpıcı bir şekilde yaşanan her anın içinden başka bir an doğuyor ve izleyicilere gerçekçi, düşündürücü, eğlenceli anlar yaşatıyor.

Biletler koltuk numaralı olarak Mağusa Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi’nden 15 TL fiyatla satılıyor. Daha ayrıntılı bilgi için belediye halkla ilişkilerin 630 0 500 nolu telefonu aranabilir.

Bu haber toplam 1047 defa okunmuştur