1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Tatlısu Harnup Festivali sona erdi
Tatlısu Harnup Festivali sona erdi

Tatlısu Harnup Festivali sona erdi

13. Harnup festivali, geçtiğimiz pazar akşamı yapılan finalle sona erdi.

A+A-

 

      Tatlısu Belediyesinin, Final Organizasyon işbirliğiyle düzenlediği ve 6 Eylül Perşembe günü başlayıp, her günü dopdolu programlarla yoğun geçen, 13. Harnup festivali, geçtiğimiz pazar akşamı yapılan finalle sona erdi.

       Uluslararası Halk Danslarıyla başlayan ve 6 ekibin sahne aldığı program oldukça renkliydi. Yetenek Sizsiniz Finalisti Komedyen İllüzyonist Enver Ertaş yaptığı gösterilerle yine izleyenleri şaşırttı ve eğlendirdi. Dance of fire ateş şov izleyenlerin beğenisini kazandı. Profesyonel makyaj sanatçısı yaklaşık 5 saat fırçasıyla, festivale gelen misafirlerin yüzlerini renklendirdi. Sunumu gerçekleştiren Mustafa İlteralp, Enver Ertaş ve Organizatör Yıltan Tozakı da yüzü boyananlardan oldu.

t1-036.jpg

       Gecenin finalinde ise, Türkiye’nin ünlü sanatçılarından Ankaralı Yasemin sahne aldı. Sanatçı izlemeye gelenleri bolca eğlendirirken, Ankara, piyasa repertuvarının yanısıra, Kıbrıs’a ait “Magusa limanı” adlı eseri seslendirdi. Final Gecesinde Ankaralı Yasemin’e anı hediyesini takdim eden Tatlısu Belediye Başkanı Hayri Orcan konuşmasında sanatçıya, belediye çalışanlarına, tüm katılımcı ve sponsorlara ve ayrıca Final Organizasyon Direktörü Yıltan Tozakı’ya yeniden başarılı bir organizasyon yaşattığı için ve genel özverisinden dolayı teşekkür etti.

 

Bu haber toplam 1623 defa okunmuştur