1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Tatlısu büyük düşünüyor
Tatlısu büyük düşünüyor

Tatlısu büyük düşünüyor

İkinci Lig’in Girne ekiplerinden Tatlısu, yeni sezon öncesinde transferlerine devam ediyor. Sarı siyahlı ekip, geçen sezonun ikinci devresinde Bağcıl’da forma giyen Bayram Dağgül’ü renklerine bağladı

A+A-


Hüseyin ÖZBARIŞCI

İkinci Lig’de geçtiğimiz sezon Play Out oynayarak son maçta küme düşmekten kurtulan Tatlısu’da teknik direktör Hüseyin Çağer’in görevine devam etmesiyle yeni sezona hazırlıklar başladı. İlk transferini Gökhan Mami’yle gerçekleştiren Tatlısu, geçen sezonun ikinci devresini Bostancı Bağcıl’da geçiren başarılı savunma oyuncu Bayram Dağgül’ü transfer etti. Bonservisli olarak Tatlısu’ya transfer olan deneyimli oyuncu,  hedefleri olan takıma geldiğini ifade etti.

Çağer: “Bayram yetenekli bir oyuncu”

Tatlısu teknik direktörü Hüseyin Çağer hem transferler, hem de takım hakkında YENİDÜZEN’ e bilgiler verdi. Çağer, kendisinin Lapta’da teknik direktörlük yaptığı dönemde Bayram Dağgül’ün orada oynadığını ve Bayram’ı transfer etmeyi kendisinin önerdiğini söyledi.  Çağer, Bayram dışında transferlerinin devam ettiğini ifade etti. Bostancı Bağcıl’dan Gökhan Mami, Küçük Kaymaklı’dan Mehmet Koyucu ve Oytun’u, Yenicami’den de Oğuz Karayel ve Karşıyaka’dan Hüseyin Kırşen’i kadrolarına kattığını belirten Hüseyin Çağer, Lapta’dan Hasan Sadrazam, Küçük Kaymaklı’dan Çağlar’la da her konuda anlaştıklarını, kulüpleriyle irtibata geçileceği bilgisini verdi.
 

“Hedefimiz üst sıralara oynamaktır ”

Takım hakkında da YENİDÜZEN’e bilgi veren Tatlısu teknik direktörü Hüseyin Çağer, 20 Temmuz Pazartesi günü sezonu açacaklarını söyledi. Çağer, sezon açıldıktan itibaren haftanın 5 günü idman yapacaklarını, hemen ardından da diğer takımlarla irtibata geçerek hazırlık maçı oynayacaklarını ifade etti. Tecrübeli teknik adam,  geçen yıl ki kadronun hepsinin şu anda takıma devam edeceğini, ancak oyuncuların fazla olmasının sebebiyle bazı oyuncularla yolların ayrılabiceğini de belirtti. Tatlısu teknik direktörü Hüseyin Çağer son olarak,  bu yıl iyi bir kadro kuracaklarını ve hedeflerinin kesinlikle üst sıralara oynamak olduğunu da sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1100 defa okunmuştur