1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Tatar’dan geri adım
Tatar’dan geri adım

Tatar’dan geri adım

Çetinkaya’da başkan adaylığı için başvuru yapması beklenen Mehmet Tatar, adaylıktan vazgeçti. Gerekçesi bazı futbolcularla anlaşma sağlanamaması

A+A-

YeniDüzen Spor Servisi

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Mormenekşe’yi 2-0 yenerek Süper Lig’de sezonun ilk galibiyetini elde eden Çetinkaya’da galibiyet sevinci kısa sürdü. Birkaç haftadır başkan bulma konusunda sıkıntılar yaşayan Çetinkaya’da başkan adaylığını düşünen Mehme Tatar, futbolcular ile dün görüşme gerçekleştirdi. Bulunan maddi kaynak ve eldeki imkanlar doğrultusunda maaş inidirimi gerektiğini aktaran Tatar, bazı futbolcuların bu talebe olumsuz yanıt vermesi sonrası adaylıktan vazgeçme kararı aldı.

Temaslar sonrası vazgeçti
Düştüğü kaostan kurtulma sinayalleri veren Çetinkaya’da işler yine karıştı. Çetinkaya kulübüne yakın çevrelerden alınan bilgiye göre, Çetinkaya başkanlığına aday olarak hazırlanan Mehmet Tatar’ın dün futbolcularla yaptığı bir çok temasın ardından başkan adaylığından vazgeçtiği öğrenildi. Tatar bir süredir maddi konularda destek alma adına sponsor arayışları sürdürmekteydi.

İndirim talebini bazı futbolcular kabul etmedi
Dün iş yerine çağırdığı bazı futbolculardan maaş indirimi isteyen Mehmet Tatar, futbolcuların alacaklarından yarı yarıya vazgeçmelerini istediği, yapılan görüşmeler sonucu bulunan maddi kaynak ve eldeki imkanlar doğrultusunda maaş ödemesi yapabileceklerini futbolculara iletti. Futbolcular ile yapılan görüşmede bazı isimlerin bu talebi kabul ettiği, bazılarının ise kabul etmediği öğrenildi.

Sporcu toplantısı iptal
Bu görüşmeler çerçevesinde dün akşam Mehet Tatar ile futbolcular arasında yapılması planlanan sporcu toplantısının yerinin birkaç kez değiştirildiği ancak son dakika istenen sonuç sağlanamayınca toplantıdan da vazgeçildiği ifade edildi. Bu durum karşısında Mehmet Tatar kadrodaki oyuncuların tamamıyla anlaşma sağlayamadığı için adaylıktan vazgeçti. Çetinkaya’da genel kurul yarın akşam kulüp lokalinde yapılacak.

Bu haber toplam 1368 defa okunmuştur