1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Tatar başkanlığa doğru
Tatar başkanlığa doğru

Tatar başkanlığa doğru

Çetinkaya’da dün akşam kulüp lokalinde gerçekleşen Olağan Üstu Genel Kurul’da başkan adayı çıkmaması üzerine kurul 19 Kasım Çarşamba gününe ertelendi

A+A-

Necmi Belge
Kıbrıs futbolunun efsane kulübü Çetinkaya’da adeta yılan hikayesine dönen başkanlık seçimi açıklığa kavuşuyor. Dün akşam kulüp lokalinde yine toplanan Olağan Üstü Genel Kurul’a 20’nin üstünde üye katılırken, Divan Kurulu başkanı Veli Taşkıran’ın rahatsızlığı nedeniyle Divan Kurulu başaknlığından çekilme kararı aldı ve yeniden Divan Kurulu seçimine gidildi.
Genel Kurul tarafından, Divan Kurulu başkanlığına  aday gösterilen Divan Kurulu üyesi Dr. Bülent Dizdarlı oybirliğiyle Divan başkanlığına seçildi. Boşalan Divan Kurulu üyeliğine ise, Sonat Altuğ oybirliğiyile seçildi.

Tatar aday olacak
Divan Kurulu başkanı seçildikten sonra bir konuşma yapan Dr. Bülent Dizdarlı, bugüne kadar Divan Kurulu başkanlığını yapan Veli Taşkıran’a teşekkür ettiğini söyledi. Dizdarlı, kendilerinin yaptığı temasa göre önümüzdeki haftaki olağan üstü genel kurulda, halen başkanlık konusunda çalışmalar yapan eski başkanlardan Mehmet Tatar’ın adayı olacağını açıkladı.
Dizdarlı devamla, bu saatten sonra Çetinkaya’da sıkıyönetim ilan edildiğini, genel kurula katılan her üyenin yönetim kurulu üyesi gibi hareket etmesi gerektiğini söyledi.
Bu hafta deplasmanda oynanacak olan Mormenekşe maçı için tüm Çetinkayalıların kenetlenmesi ve takımı yalnız bırakmaması gerektiğini sözlerine ekledi.
Dizdarlı’nın konuşmasının ardından bundan sonraki genel kurulun 19 Kasım Çarşamba günü saat 18.30’da yapılması oybirliği ile kabul edildi.

Sponsor çalışmaları devam ediyor
Çetinkaya’nın başkanlık konusu hakkında YENİDÜZEN’e konuşan muhtemel başkan adayı Mehmet Tatar, başkan olmak için sponsor arayışı konusunda sona geldiğini ve önümüzdeki günlerde sponsor ile anlaşma sağlayacağını dile getirdi.
Yönetim Kurulu konusunda da kulis çalışmalarına devam ettiğini ifade eden Tatar, bugünden itibaren futbol takımı ile gayri resmi olarak ilgilenmeye başladıklarını ve Mormenekşe maçında takımla birlikte olacaklarını sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1311 defa okunmuştur