1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. TARİFSİZ ACI
TARİFSİZ ACI

TARİFSİZ ACI

33 yaşındaki Hüseyin Luricinalı, ailesi ve sevenlerinin gözyaşlarıyla toprağa verildi

A+A-

'Cushing Sendrom' hastalığıyla 4 yıldır mücadele eden ve önceki gün Güney Kıbrıs’ta tedavi gördüğü American Medical Centre hastanesinde yaşama gözlerini yuman 33 yaşındaki Hüseyin Luricinalı dün Lefkoşa Mezarlığı’na defnedildi. Luricinalı'nın yüzlerce seveninin katıldığı cenaze töreninde göz yaşları sel oldu.

Ayşe GÜLER

Bir süredir yakalandığı hastalık nedeniyle tedavi gören ancak tüm çabalara rağmen kurtarılmayarak önceki gün hayatını kaybeden 33 yaşındaki Hüseyin Luricinalı, dün gözyaşları arasında toprağa verildi.
Cenaze töreninde Luricinalı’nın ailesi güçlükle taziyeleri kabul etti, gözyaşlarına hakim olamadı.
Genç yaşta oğlunu kaybetmenin derin acısını yaşayan annesi ise hıçkırıklara boğuldu.
Tedavisi için yardım kampanyaları başlatan arkadaşları ise Hüseyin’in tabuta bakarak gözyaşı döktü, yaşananlara isyan etti.

Lefkoşa Mezarlığı’na defnedildi

Luricinalı, Lefkoşa’da İsmail Safa Camisi’nde kılınan öğle namazının ardından Lefkoşa Mezarlığı’na defnedildi.
Cenaze törenine İkinci Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat, Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, Meclis Başkanı Sibel Siber ile birlikte çok sayıda milletvekili ve bürokrat katıldı.

Luricinalı’nın tedavisi için ailesi ve sevenleri yardım kampanyası başlatmış, onu yeniden aralarında görebilmek için seferber olmuşlardı.
Lefkoşa Dr Burhan Nalbatoğlu Devlet Hastanesi Dahiliye Servisi’nde tedavi gören Luricinalı, ailesinin isteği ile geçtiğimiz hafta Perşembe günü Güney Kıbrıs’taki American Medical Centre Hastanesi’ne kaldırılmıştı.

Bu haber toplam 1635 defa okunmuştur