“Taraftarımıza kendimizi affettireceğiz”

“Taraftarımıza kendimizi affettireceğiz”

Cihangir teknik direktörü Kılıç Ali Kahraman Lefke karşısında alınan ağır mağlubiyeti unutup, GAÜ Çetinkaya maçına odaklandıklarını söyledi.

A+A-

Hüseyin Özbarışcı

K-Pet Süper Lig’in 5’inci haftasında Lefke’ye konuk olan ve sahadan 5-1’lik bir skorla ağır mağlubiyet alan Cihangir, Pazar günü oynayacağı GAÜ Çetinkaya maçına odaklandı. Teknik direktör Kılıç Ali Kahraman, alınan ağır mağlubiyeti unuttuklarını aktararak, GAÜ Çetinkaya maçını kazanıp taraftarlarına kendilerini affettireceklerini söyledi

 

 Kahraman: “Bu kadar ağır mağlubiyet beklemiyorduk”

Cihangir teknik patronu Kılıç Ali Kahraman, geçtiğimiz hafta oynadıkları Lefke maçının kendileri için çok üzücü sonuçlandığını söyledi. Böylesi bir mağlubiyeti beklemediklerini aktaran Kahraman, bu sonuçtan dersler çıkarttıklarını belirtti. Yeni haftanın başlamasıyla birlikte bu mağlubiyetin unutulduğunu kaydeden Kılıç Ali Kahraman, önlerinde ciddi bir Çetinkaya sınavı olduğunu sözlerine ekledi.

 

“Rakibimiz ligin en iyi ekiplerinden biri”

Cihangir teknik direktörü Kahraman; “Önümüzde çok ciddi bir Çetinkaya sınavı var. Rakibimiz iyi oyunculardan kurulu, şampiyonluk hedefiyle lige başlayan bir ekip. Ancak bizler de, geçen hafta aldığımız mağlubiyeti taraftarımıza unutturmak istiyoruz. Çetinkaya karşısında alacağımız iyi bir sonuçla taraftarımızın güvenini yeniden kazanabiliriz. Hafta boyunca tüm çalışmalarımızı bunu düşünerek yaptık. Maç öncesinde eksik oyuncumuz bulunmuyor. Temmennim, seyir zevki yüksek ve centilmence bir maç oynanmasıdır” şeklinde görüş bildirdi.

 

İç saha performansı dikkat çekiyor

Süper Lig’in Mesarya ekiplerinden Cihangir, ligin ilk 5 haftasında 7 puanla 9’uncu sırada bulunuyor. Kırmızı yeşilli ekip ligin ilk 5 haftasında topladığı 7 puanını 6’sını kendi sahasında kazandı. İç saha performansı dikkat çeken Cihangir, evinde oynadığı 2 maçı da kazandı.

Bu haber toplam 1549 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.