1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. Tango Rüzgârı Esecek
Tango Rüzgârı Esecek

Tango Rüzgârı Esecek

Arjantin'in ünlü tango orkestrası Sexteto Milonguero Le Chateau Lambousa'da sahne alacak

A+A-



TangoSiempre ile Mustango'nun organize ettiği üç gecelik etkinlikte danscılar ve müzikseverler bir araya gelecek. Gecede Sexteto Milonguero orkestrası eşliğinde tango gösterileri yer alacak

Arjantin'in ünlü tango orkestrası Sexteto Milonguero Kuzey Kıbrıs'ta tango rüzgârı estirecek. Tango adına dünyaca ünlü birçok isim TangoSiempre Dans, Sosyal Aktivite Derneği ve Mustango'nun davetlisi olarak CYPRUSTANGOCAMP organizasyonunda yer alacak.
25-28 Haziran tarihlerinde Lapta'da Le Chateau Lambousa'da gerçekleştirilecek etkinlikte 27 Haziran cumartesi akşamı Arjantin’in ünlü Tango orkestrası olan Sexteto Milonguero'nun konserlerinin yanı sıra Arjantin'den Leonel Mendetia ile Natallia Hassan, Almanya'dan Özgür Arın ile Sonja Schüssler, Ankara'dan  Murat Gurmen ile Mine Akkoyun, İstanbul'dan Aydın Kocamusaoğlu ile Pelin Koyun ve Utku Küley ile İris Başak Doğdu, Kuzey Kıbrıs TangoSiempre'den ise Raşit Türkeri ile Ayşegül Türkeri çiftleri gösterileri ile gecede yer alacaklar.
Sunuculuğunu TangoSiempre Dış İşler Sorumlusu Oya Kutsal ve Hüseyin Ağlamaz'ın üstlenecekleri etkinlikte DJ Tijen Akün, DJ Rash, DJ Sonja ve DJ Murat Gurmen üç günlük kamp süresince kendi seçkileri olan harika tango tandaları ile tüm tango severleri dans ettirecekler. Kamp süresince ayrıca Murat Özpaşa kemanı ile yer alacak.
Tango severler  Le Chateau Lambousa Otel, Başbakan Yardımcılığı Ekonomi  Turizm Kültür ve Spor Bakanlığı, Girne Belediyesi, Arden Gıda, Macila Autos/ Jewellery, B&G Music School, Serpil Gubur (Piyano), Okman Printing Ltd. ve MED Club'ın sponsor olduğu etkinlikte tangoya doyacak. YD

Bu haber toplam 1444 defa okunmuştur