1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. Tango Gecesine Büyük İlgi
Tango Gecesine Büyük İlgi

Tango Gecesine Büyük İlgi

Oskay Hoca yönetimindeki Lefkoşa Belediye Orkestrası AKM’de farklı bir geceye daha imza attı. Birbirinden güzel ve çok popüler tangolar söylendi, finalde, seyirciler arasında olan tangocular da sahneye inerek dans ettiler

A+A-

ersin-kasif-007.jpg

Havalar iyiden soğumaya başladı ama sahneler yine sıcak kalmaya devam ediyor. Oskay Hoca yönetimindeki Lefkoşa Belediye Orkestrası,  her zamanki gibi bu sıcaklığı sahnede devam ettiriyor. Her konserin,  farklı müzik türlerinde yapılabileceğinin en güzel örneği olan ve bunu seyirciye sürekli gösteren orkestra, bu defa tango rüzgârını müzikseverlere estirdi. Kalite çizgisini özellikle son zamanlarda artıran Belediye Orkestrası Lefkoşa Atatürk Kültür Merkezi’nde geçtiğimiz hafta çok güzel bir konsere daha imza attı. Vasfiye Çakırtaş’ın solist olduğu gecenin en güzel yanlarından biri ise, sahnede tango yapan çiftlerin olmasıydı. Ali Denker, Fatoş Mayın, Gül ve Süleyman Şakar, danslarıyla orkestraya eşlik ettiler. En güzel tango örnekleri sahnede sunuldu. Solist Vasfiye Çakırtaş, konser akşamı hakkında şu yorumda bulundu; “ Salonu dolduran çok coşkulu bir dinleyici vardı. Birbirinden güzel ve çok popüler tangoları  söyledik. Finalde, seyirciler arasında olan tangocular da sahneye inerek dans ettiler. Seyirciyle birlikte, seyirciyi de katarak böyle bir gece yaşamamız beni çok heyecanlandırdı. Çok samimi bir atmosferdi. Güzel bir Türk tangosu olan Papatya Gibisin adlı eseri tekrardan istediler ve büyük bir mutlulukla tekrardan söyledim. Belediye Orkestrası çok iyi ve birlikte çok güzel bir gece yaşadık. Tango konserleri çok yoğun istek alıyor ve en kısa zamanda tekrarlama düşüncemiz var”

h1-044.jpg

Bu güzel ilgi hemen organizelerin yapılmasını sağlamış olacak ki, 16 Ocak Çarşamba akşamı saat 20.00’de aynı konser, Güzelyurt AKM’de Güzelyurt seyircisi ile buluşacak. Adres müzik olarak Orkestramıza güzel performanslar dileklerimizi iletiyoruz.

Bu haber toplam 1750 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 402  Sayısı

Adres Kıbrıs 402 Sayısı