1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Taksim Stadı ihalesi tamamlandı
Taksim Stadı ihalesi tamamlandı

Taksim Stadı ihalesi tamamlandı

Tarihi Taksim Stadı’nın çimlendirme ihalesi gecikmeli olarak 10 ay sonra tamamlandı.

A+A-

Necmi Belge

Geçtiğimiz yıl Uluslararası Otomobil Kurumu tarafından Avrupa Ralli Şampiyonası ve Orta Doğu Rallisi kapsamında 19-21 Eylül 2014 tarihleri arasında Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu ile Kıbrıs Otomobil Kurumu’nun organize ettiği Kıbrıs Ralli’sinin ardından zemini bozulan tarihi Taksim Stadı’nın çimlendirme ihalesi gecikmeli olarak 10 ay sonra tamamlandı.
Geçtiğimiz Kasım ayında açılan ve sonradan iptal edilen Taksim Stadı çimlendirme ihalesi 9 Haziran 2015 tarihinde Merkezi İhale Komisyonu tarafından sonuçlandırıldı.

162 bin TL
Bu konunda, Merkezi İhale Komisyonu’ndan alınan bilgiye göre Taksim Stadı Çimlendirme  projesi 162 bin TL’ye Sütçüoğlu Şirketine kaldı.
Böylece, adeta yılan hikayesine dönen ve ÇetinkayaTürk Spor Kulübü’nün bir sezon kendi sahasında antrenman yapamamasına ve Çetinkayalıların iddiasına göre, takımın küme düşme noktasına gelmesine neden olan ihale sonuçlanmış oldu.

Başkan adayı yok
Öte yandan, başkan Meriç Erülkü’nün istifası ile boşalan Çetinkaya Spor Kulübü başkanlığı için 15 gün önce başlayan olağanüstü genel kurul sürecinde bugüne ertelenen olağanüstü genel kurulda başkan adayı çıkmadığı öğrenildi.
Bu durumda, bu akşam saat 19.00’da Çetinkaya Türk Spor Kulübü’nde genel kurulun yeniden ertelenmesi bekleniyor.

Bu haber toplam 1398 defa okunmuştur